Home Lifestyle Film OMG: Channing Tatum maakt musical van ‘Magic Mike’

OMG: Channing Tatum maakt musical van ‘Magic Mike’

Wij beginnen nu al te sparen voor een ticket naar Boston.

© warner bros

De ultieme chick flick blijft ‘Magic Mike’ met een halfnaakte, dansende Channing Tatum. De acteur goot de film al in een livestripshow, en nu volgt er een musical.

We bekeken ‘Magic Mike’ waarschijnlijk al zo’n tiental keer met onze vriendinnen. Channing Tatum en andere hotties die verleidelijk dansen met bijzonder weinig kleren aan, daar zeggen wij geen neen tegen. De acteur besloot een paar jaar geleden om de film in een livestripshow te gieten, met succes. Zowel in Las Vegas als in Londen gingen de kaartjes voor ‘Magic Mike Live’ vlotjes over de toonbank.

Prequel

Channing is nu klaar voor een nieuwe uitdaging, en hij besloot een musical te maken van de blockbuster. ‘Dit is aan het gebeuren’, schreef hij op Instagram. ‘Maak je klaar voor Magic Mike… De Broadway musical!’ De musical gaat op 30 november in première in Boston. Je kan het spektakel daar gaan bekijken in het Emerson Colonial Theatre tot 5 januari 2020.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De musical is een prequel van de films ‘Magic Mike’ en ‘Magic Mike XXL’, en zal het verhaal vertellen van het ontstaan van de strippersensatie. Wie in de huid zal kruipen van Mike en co is nog niet bekend. Tickets zijn nu al verkrijgbaar via deze website. De prijzen variëren van 42 tot 192 euro, afhankelijk van hoe dicht je de sexy moves wil zien natuurlijk. Wij beginnen alvast te sparen voor een ticket richting Boston.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: