Home celebs YESSS: Magic Mike Live komt naar Londen

YESSS: Magic Mike Live komt naar Londen

Wie heeft er ook plots zin in een citytripje naar de UK in november?

Photo News

Zin in dé ultieme ladies’ night? Neem je vriendinnen dan mee voor een weekendje Londen, want de livestripshow geïnspireerd op de ‘Magic Mike’-films speelt daar vanaf november.

Een van de knapste mannen die rondloopt op deze aardbol, en volgens ons ook stiekem een van de verdoken redenen voor de opwarming van de aarde of toch van onze tv-hoek, is Channing Tatum. Zijn sexy moves en het feit dat hij voor zijn rol als mannelijke stripper bijna de hele tijd geen T-shirt aanheeft, zorgt ervoor dat ‘Magic Mike’ en het vervolg daarop onze favoriete films zijn.

Broeierig heet

Dat succes bracht hoofdrolspeler Channing op een idee. Hij bokste een livestripshow in elkaar geïnspireerd op de ‘Magic Mike’-films. Vanaf 2017 tot op heden kan je de lekkere mannen aan het werk zien in Las Vegas. Helaas een beetje ver voor een avondje te staren naar enkele sixpacks en gespierde biceps.

Maaaaaar… Goed nieuws voor alle liefhebbers van wat mannelijk schoon! Magic Mike Live komt nu helemaal van Amerika naar Europa, want ze ruilen Las Vegas in voor Londen baby! Vanaf 10 november kan je de perfecte girls night out beleven in het Hippodrome Casino. Dankzij de mannelijke strippers zal het in het kille Londen minstens even heet worden als in het broeierige Las Vegas.

Gentlemen

Channing Tatum is er alvast klaar voor en in enkele grappige Instagramfilmpjes toont hij hoe hij zijn mannen voorbereidt op de zinderende shows. ‘Ik stuurde ze naar een opleiding om echte Britse gentlemen te worden’, vertelt de acteur. Uit de video’s kunnen we opmaken dat ze met grote onderscheiding geslaagd zijn. Yum!

De tickets zijn niet goedkoop, van 74 tot 108 euro, maar vliegen de deur uit. Je zal dus snel moeten zijn. Hier kan je kaartjes kopen. Voor wie nog twijfelt – snappen, wie snappen kan – hebben we nog wat oud beeldmateriaal bovengehaald van wat je zoal mag verwachten:

Of dit:

En oja, ook nog dit:

Londen, here we come!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.