Home celebs Channing Tatum is aan het daten met zangeres Jessie J

Channing Tatum is aan het daten met zangeres Jessie J

Zijn nieuwe vlam lijkt de tweelingzus van zijn ex-vrouw Jenna Dewan.

Photo News

Channing Tatum zou volgens verschillende Amerikaanse bronnen aan het daten zijn met zangeres Jessie J. De acteur ging in april uit elkaar met zijn vrouw Jenna Dewan met wie hij een vijfjarig dochtertje heeft.

We raakten ons geloof in de liefde bijna kwijt toen een van onze favoriete celebritykoppels Channing Tatum en Jenna Dewan in april een punt zetten achter hun relatie. Ze leerden elkaar kennen in 2006 op de set van de populaire dansfilm ‘Step Up’ en waren bijna negen jaar getrouwd. Ze kregen samen ook een dochtertje Everly (5). Channing en Jenna gingen als beste vrienden uit elkaar.

Wie stiekem hoopte dat ze weer terug samen zouden komen, mag die wens nu helaas begraven. Het was natuurlijk te denken dat er veel kapers op de kust zouden zijn en dat de knappe Channing (38) niet voor eeuwig alleen zou blijven. De lucky bastard die de laatste weken veel tijd spendeerde met Channing is de knappe zangeres Jessie J (30).

Gigantische glimlach

De twee kennen elkaar al een tijdje en Channing was eigenlijk altijd al fan van Jessie. ‘Ze brengen veel tijd door samen’, vertelt een anonieme bron aan E! News. ‘Zij is momenteel op tournee, maar Channing wil haar beter leren kennen en houdt haar gezelschap. Hij amuseert zich en ziet wel hoe het verder loopt.’

Een andere bron betrapte Channing en Jessie afgelopen weekend tijdens een date in een restaurant. ‘Ze hebben elkaar niet gekust, maar ze leken écht wel een stelletje. Ze konden hun ogen niet van elkaar afhouden en zaten daar allebei met een gigantische glimlach op hun gezicht.’

Het is duidelijk dat Channing op een bepaald type vrouw valt, want Jessie is precies de tweelingzus van zijn ex Jenna. De twee vrouwen lijken enorm op elkaar. Ze hebben beiden een donkere bob, heldere ogen en een aanstekelijke glimlach. Nu hopen dat de acteur zich niet vergist van naam: Jenna, euh Jessie!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.