Home Lifestyle YAY: de Chippendales komen volgend jaar opnieuw naar België

YAY: de Chippendales komen volgend jaar opnieuw naar België

Een ideaal avondje uit met je vriendinnen!

© chippendales

De ideale invulling van een avondje uit met de ladies? Een optreden van de Chippendales, natuurlijk! De sexy hunks komen volgend jaar opnieuw naar België, en wij kunnen niet wachten.

De Chippendales treden vandaag op in Gent en doen dat morgenavond in Oostende. Voor wie geen tickets heeft voor hun show – of gewoon nóg een keertje wil gaan kijken – hebben we heel goed nieuws! De sexy hunks komen volgend jaar namelijk opnieuw naar België met hun gloednieuwe tournee ‘Let’s Misbehave’. Het is maar een woord!

Wie een aantal bijzonder appetijtelijke mannen met staalhard sixpack en tandpastaglimlach uit de kleren wil zien gaan op opzwepende muziek, hoeft niet per se naar Londen af te zakken voor de ‘Magic Mike Live‘-show. Channing himself houdt zijn kostuumpje toch aan! Je kan volgend jaar beter in eigen land je ogen de kost geven tijdens de sexy striptease van de Chippendales.

Sensuele moves en strakke broekjes

Ze treden in de herfst van 2019 op in Hasselt, Antwerpen en Oostende. Iets zegt ons dat de temperatuur ook volgend najaar enorm de hoogte zal ingaan. Voor een keertje zal de opwarming van de planeet daar niks mee te maken hebben, wel de sensuele moves én strakke broekjes van de halfnaakte dansers.

Zin in een originele uitstap met vriendinnen in plaats van the usual zoals een restaurantbezoek of bioscoopavondje? Tickets voor de Chippendales kan je hier kopen en zijn verkrijgbaar vanaf € 49. De place(s) to be: vrijdag 18 oktober in de Antwerpse Stadsschouwburg, zaterdag 19 oktober in het Kursaal Oostende en zondag 20 oktober in het Hasseltse cultuurcentrum.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.