Home Lifestyle UITGETEST: een nachtje in The Forest, de meest romantische plek van België

UITGETEST: een nachtje in The Forest, de meest romantische plek van België

De vogeltjes die fluiten en een kajak om 'The Notebook'-gewijs over het meer te dobberen: zalig!

Dat je niet altijd naar een of andere verre bestemming hoeft om helemaal tot rust te komen, bewijst The Forest. Midden in een bos in Houwaart vind je een van de meest romantische en feeërieke hutjes aller tijden. De vogeltjes die fluiten, een kajak om ‘The Notebook’-gewijs in over het meer te dobberen, een bad met uitzicht op de groene bomen en geen wifi: need we say more?

Het was de jonge twintiger Jérôme die een klein jaar geleden besloot op een prachtig bosdomein zijn ultieme houten droomhut te bouwen. Met dank aan Instagram groeide The Forest al snel uit tot een populaire plek om even te vluchten van het drukke leven en de batterijen opnieuw op te laden in het midden van de natuur. Een aperitiefje aan de rand van het water terwijl de vogeltjes zachtjes fluiten? Een bad bij kaarslicht met uitzicht op de groene bomen? Een kajak waarmee je ‘The Notebook’-gewijs over het meer dobbert? Om daarna met een goed boek en een warme kop thee voor de haard te kruipen? Geloof ons, je gaat hopen dat je hier nooit meer weg hoeft.

Ultiem geluk

Het koste Jérôme zo’n halfjaar om zijn droom te realiseren met behulp van Grégoire en andere vrienden. ‘We hadden een boeking op 28 augustus’, herinnert hij zich. ‘Dus we waren verplicht om het tegen die dag af te hebben.’ En dus ontvangt Jérôme sinds een jaar met veel plezier gasten die nood hebben aan even opnieuw op adem komen. ‘Ik vind het leuk om bij te dragen aan hun geluk. De meeste mensen komen hier omdat ze iets te vieren hebben.’ En of ze weten hoe ze mensen gelukkig moeten maken. Bij je aankomst kan je ervoor kiezen om een apero, diner en/of ontbijt bij te boeken. Allemaal tot in de puntjes verzorgd.

Badderen bij kaarslicht

The Forest staat in het midden van een bos, aan de oevers van een schattig meertje. Het houten hutje is smaakvol ingericht. Bij binnenkomst valt meteen het bad op, met adembenemend uitzicht over het weelderige bos. Za-lig! Geen diner geboekt? Dan kan je zelf aan de slag in het kleine keukentje. Een trapje leidt je naar boven, waar het bed uitnodigend ligt te wachten en je uitkijkt over het meer en zijn omgeving. Wie weet spot je er wel een ijsvogel die over het water fladdert.

Hier geen wifi trouwens. Jérôme ijvert ervoor dat zijn gasten de tijd nemen om te praten, te lachen en te genieten van de rust en van elkaar. Wij maken van de gelegenheid gebruik om even helemaal niets te doen, behalve naar het geluid van de natuur te luisteren, een goed boek te lezen en ons hoofd helemaal leeg te maken. Puur genieten!

1 / 6
The Forest
Apero o’clock
Slapen met uitzicht over het meer
Heerlijk ontbijten
The Forest
Badderen bij kaarslicht
The Forest
The Forest

Apero o’clock
Apero o’clock

Slapen met uitzicht over het meer
Slapen met uitzicht over het meer

Heerlijk ontbijten
Heerlijk ontbijten

The Forest
The Forest

Badderen bij kaarslicht
Badderen bij kaarslicht

Klinkt als de hemel op aarde? Is het ook! Boeken doe je via de website van The Forest.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.