Home Lifestyle Bruidjes in spe, opgelet: trouwbeurs Marry Me! komt dit jaar opnieuw naar...

Bruidjes in spe, opgelet: trouwbeurs Marry Me! komt dit jaar opnieuw naar Brussel

Ga jij binnenkort trouwen? 👰

Deed jouw lief onlangs een knieval en ben je momenteel druk in de weer om jullie trouwfeest te plannen? Dan kan je vast wel wat hulp gebruiken! Gelukkig gaat de ondertussen al zesde editie van de trouwbeurs Marry Me! binnenkort opnieuw door in Brussel. De ideale plaats om een aantal Pinterestwaardige ideetjes op te doen.

Brides to be noteren 19 en 20 oktober al maar beter in hun agenda, want dan gaat de trouwbeurs Marry Me! opnieuw door in Brussel. Gedurende anderhalve dag kan je beroep doen op verschillende professionals en creatievelingen om zo de bruiloft van je dromen te plannen.

Let’s get back to the Origins of Love

Het zijn Valentine en Géraldine, twee vriendinnen, die in 2012 voor het eerst de trouwbeurs georganiseerd hebben. Ondertussen zijn we al toe aan de zesde editie en bruidjes in spe kunnen zich alvast gelukkig prijzen. Dit jaar is het thema ‘Let’s get back to the Origins of Love’ en werd er gekozen om drie onderdelen voorop te stellen. Als eerste is er Chic Spirit en hier staat alles in het teken van etnische borduursels, gewassen linnen en vlechtwerk. Bij Folk Spirit draait alles rond een onbevangen sfeer en de schitterende kleuren van Zuid-Amerika. Als laatste hebben we Pop Spirit waar felle kleuren, een overvloed aan bloemen en een vrolijke folklore centraal staan.

Praktisch: voor een ticket in voorverkoop betaal je 8,50 euro en op de dag zelf kost een kaartje 10 euro.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.