Home Lifestyle ZIEN: Tristan, Bart en Dries uit ‘Boer zkt Vrouw’ krijgen enkele pittige...

ZIEN: Tristan, Bart en Dries uit ‘Boer zkt Vrouw’ krijgen enkele pittige vragen voorgeschoteld

Geen seks of slechte seks, kort en vurig of traag en gestaag en welke koosnaampjes gebruiken ze?

Boer zkt Vrouw
© VTM

We maakten afgelopen zondag kennis met de laatste drie kandidaten van het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt vrouw’. Tristan, Bart en Dries laten nu iets beter in hun hart kijken door enkele spannende vragen te beantwoorden.

Je kon afgelopen zondag naar de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home’ kijken op VTM. De laatste drie boeren stelden zichzelf voor in de hoop zoveel mogelijk brieven te krijgen van potentiële partners. Hun doel? De liefde van hun leven vinden natuurlijk! We kregen al een goed beeld van wie Tristan, Bart en Dries zijn, maar om ze toch nog een beetje beter te leren kennen, maakte de zender nu een filmpje waarin ze hen enkele pittige vragen en dilemma’s voorleggen.

‘Laat die brieven maar komen’

Aan welke koosnaampjes (liefje, schatje of zelfs dikke) mogen de brievenschrijvers- en schrijfsters zich verwachten, verkiezen ze geen seks of slechte seks, wat doet hun hart sneller slaan en zijn ze een vroege vogel of een nachtraaf. ‘Ik heb hier antwoorden gegeven waarvan ik dacht: “Tristan toch!”‘, lacht de boer. Benieuwd naar wat ze allemaal vertelden? Kijk dan zeker naar onderstaande video en ‘laat die brieven maar komen’, aldus Dries.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.