Home Lifestyle NOSTALGIE: ‘Lizzie McGuire’-cast speelt oude aflevering na op Zoom

NOSTALGIE: ‘Lizzie McGuire’-cast speelt oude aflevering na op Zoom

Onder anderen Hilary Duff, Adam Lamberg, Jake Thomas, Hallie Todd en Robert Carradine kruipen na 18 (!) jaar opnieuw in de huid van hun iconische personages.

hilary duff
© getty

Terwijl wij vol verwachting uitkijken naar de reboot van de populaire Disneyreeks ‘Lizzie McGuire’, kropen de hoofdrolspelers alvast nog een keertje in de huid van hun iconische personages om een oude aflevering na te spelen op Zoom.

Een van onze favoriete series vroeger was ongetwijfeld ‘Lizzie McGuire‘. Er komt in de toekomst een reboot aan van deze populaire Disneyreeks, maar in afwachting daarvan en om ons geduld te belonen, speelden de acteurs en actrices op Zoom een oude aflevering na. Het gaat om ‘Between a Rock and a Bra Place‘ waarin Lizzie en Miranda hun allereerste beha willen kopen. Het geniale idee kwam van Lizzies tv-broertje Matt!

45 minuten genieten

Hoofdrolspeelster Hilary Duff (Lizzie) deelde de table read op haar Instagrampagina. ‘Dit is de eerste keer dat we allemaal samen waren in bijna achttien jaar’, schreef ze bij het filmpje. De actrice biedt ook nog even haar excuses aan voor het niet synchroon zingen.

De video duurt zo’n drie kwartier en brengt onmiddellijk heel wat nostalgische gevoelens naar boven. Het is duidelijk dat de cast er enorm van geniet om weer samen te spelen. We zien onder anderen Hilary Duff (Lizzie), Adam Lamberg (beste vriend Gordo), Lalaine Vergara-Paras (beste vriendin Miranda), Jake Thomas (broer Matt), Hallie Todd (mama Jo) en Robert Carradine (papa Sam).

Reboot

Dit smaakt ongetwijfeld naar meer en gelukkig mogen we dit ook verwachten, want Hilary Duff kondigde vorig jaar enthousiast aan dat er een reboot komt van de populaire Disneyreeks. Die zou draaien rond de volwassen versie van Lizzie die een populair restaurant uitbaat in New York. De originele cast was er ook onmiddellijk voor te vinden om opnieuw in de huid te kruipen hun iconische personages.

De eerste twee afleveringen werden vorig jaar in oktober al ingeblikt, maar dan werd de productie plots on hold gezet door Disney+. Geruchten deden de ronde dat de serie niet braaf genoeg was voor de streamingdienst en dat de reboot zou verhuizen naar een ander platform Hulu. Disney verzekerde fans al dat de reboot er zeker en vast komt, maar het valt dus nog even af te wachten wanneer precies en via welk kanaal wij Belgische fans die te zien zullen krijgen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.