Home Lifestyle Film ZIEN: dit is de trailer van ‘The Knight Before Christmas’ met Vanessa...

ZIEN: dit is de trailer van ‘The Knight Before Christmas’ met Vanessa Hudgens

De kerstfilm staat vanaf 21 november op het streamingplatform.

vanessa hudgens
© Netflix

Het is nog maar midden november, toch beginnen wij al serieus in kerststemming te komen. En daar zitten ze bij Netflix voor iets tussen. Het streamingplatform heeft namelijk net de trailer van ‘The Knight Before Christmas’ met Vanessa Hudgens online gezwierd en wij kunnen niet wachten om hem te bekijken.

In ‘The Knight Before Christmas’ komt Brooke (gespeeld door Vanessa Hudgens) een levensechte ridder tegen. Haar personage Brooke botst met haar auto tegen Sir Cole (gespeeld door Josh Whitehouse) en vervolgens ontfermt ze zich over hem. Hij blijkt namelijk last te hebben van geheugenverlies.

Brooke zelf is dan weer een lerares wetenschappen die alle hoop in de liefde heeft opgegeven. ‘We groeien allemaal op met het idee dat we de ware liefde zullen vinden bij een prins op het witte paard, maar het is en blijft gewoon fantasie’, aldus Brooke. Benieuwd of Sir Cole iets aan haar sombere ingesteldheid kan veranderen…

Wel zullen we nog eventjes geduld moeten hebben, want de Netflixfilm is pas vanaf 21 november te zien op het streamingplatform. Een overzicht van alle andere kerstfilms die dit jaar op Netflix verschijnen, vind je hier.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.