Home Lifestyle Alina Starkov laat het licht op ons los in bloedstollende trailer van...

Alina Starkov laat het licht op ons los in bloedstollende trailer van ‘Shadow and Bone’

Kan ze haar vijanden verslaan en de Vlakte van binnenuit vernietigen?

trailer shadow and bone
© Netflix

Na twee teasers heeft Netflix nu eindelijk ook de officiële trailer van de nieuwe fantasyreeks ‘Shadow and Bone’ de wereld ingestuurd. Daarin zien we een uitgebreide demonstratie van Alina Starkovs lichtkracht die nog groter is dan we ons hadden kunnen inbeelden.

Wie de boeken – De Grisha-trilogie en De Kraaien-duologie van Leigh Bardugo – heeft gelezen, kan al een beetje raden wat Netflix zoal in petto heeft voor ons met de fantasyserie ‘Shadow and Bone’. Ook wie de boekenreeksen niet kent, telt zonder twijfel al sinds december af naar de release van deze gloednieuwe reeks. We kregen al twee teasers te zien waarin we onder andere kennis maakten met Morozova’s hert en met de Schaduwvlakte en z’n gruwelijke monsters.

Vijanden

In de officiële trailer zien we Alina, Mal, generaal Kirigan, Jesper, Inej en Kaz in actie. Maar we krijgen vooral een idee van hoe groot Alina Starkovs kracht is. We zien haar in verschillende fragmenten het licht oproepen. Maar die kracht zorgt er ook voor dat ze een doelwit is. ‘Onze vijanden worden bedreigd door jouw bestaan’, horen we een stem zeggen. En dat beaamt ook Mal: ‘De hele wereld zal je opjagen’. Inderdaad, ze krijgt een prijs op haar hoofd van één miljoen krüge. Kan ze haar vijanden verslaan en de Schaduwvlakte vernietigen? Je ontdekt het op 23 april!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: