Home Lifestyle ‘Sky Rojo’ krijgt tweede seizoen: de spannende roadtrip gaat deze zomer al...

‘Sky Rojo’ krijgt tweede seizoen: de spannende roadtrip gaat deze zomer al verder

De nieuwe reeks van de makers van 'La casa de papel' staat pas sinds 19 maart op Netflix.

Zo’n tien dagen geleden verscheen het eerste seizoen van ‘Sky Rojo’, de nieuwe reeks van de makers van ‘La casa de papel’, op Netflix. De streamingdienst had vermoedelijk al voorspeld dat de serie goed zou scoren, want het tweede seizoen staat klaar. Het vervolg verschijnt op 23 juli.

In ‘Sky Rojo’, een reeks van Álex Pina en Esther Martínez Lobato, vluchten Coral, Wendy en Gina weg uit de stripclub waar ze werken. Hun pooier Romeo en zijn handlangers gaan achter hen aan.

Vlucht naar de vrijheid

In het eerste seizoen konden de drie dames nog net uit de handen van hun achtervolgers blijven, maar hebben ze in het tweede deel evenveel geluk? Vanaf vrijdag 23 juli zie je hoe ze hun bloedstollende vlucht naar de vrijheid verderzetten. Het tweede seizoen bestaat opnieuw uit acht afleveringen van telkens 25 minuten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De eerste acht afleveringen van ‘Sky Rojo’ staan pas tien dagen op Netflix, maar de reeks is nu al een succes te noemen. Ze krijgt erg positieve reviews en wordt gesmaakt door de kijker. In België kwam de reeks kort na release in de top 10 te staan, en daar staat ze nog steeds.

Lees ook: