Home Lifestyle Film 7 streamtips voor tijdens de eerste week paaspauze

7 streamtips voor tijdens de eerste week paaspauze

Op tv is er deze week weinig nieuws te zien, maar op de streamingdiensten wel.

nieuw streaming
© Netflix/Disney+

Onze tv-redactrice verzamelt elke week de leukste kijktips van de week. Op televisie zijn er in deze eerste week van de paaspauze geen spannende nieuwkomers, maar op de streamingdiensten valt er wel wat verse content te rapen.

Gewoon Boef

De Nederlandse rapper Boef is een populair maar controversieel figuur. Hij kwam al meermaals in opspraak, onder meer door een Instagrampost waarin hij enkele meisjes ‘kechs’ (straattaal voor hoer) noemde en video’s waarin hij zich respectloos gedraagt tegenover de politie. De documentaire ‘Gewoon Boef’ toont acht maanden van het rappersleven van Sofiane Boussaadia, een leven van rijkdom, dikke platencontracten en ontmoetingen met het gerecht.

Check de trailer. 

Vanaf woensdag op Streamz.

© Streamz

Worn Stories

‘Orange is the New Black’-maker Jenji Kohan vormde de bestseller ‘Worn Stories’ om tot een docuserie, in samenwerking met auteur Emily Spivack. In de reeks vertellen mensen verhalen aan de hand van een kledingstuk. Van een man die zijn eerste nieuwe outfit koopt na jaren in gevangenisplunje tot een oudere dame die een mooie jurk kreeg van haar man, net voor zijn dood.

Check de trailer. 

Vanaf donderdag op Netflix.

© Netflix

High Fidelity

‘High Fidelity’ was eerst een boek van Nick Hornby (1995), vervolgens een film (2000) en nu een serie. Het grote verschil tussen de nieuwe reeks en de eerste twee versies, is dat het hoofdpersonage hier plots een vrouw is. Zoë Kravitz speelt Rob – de originele naam van het personage werd behouden -, de eigenaar van een platenwinkel. In deze witty comedyreeks vertelt Rob de kijker over haar oude liefdes.

Check de trailer. 

Vanaf vrijdag op Disney+. 

© Disney+

Just Say Yes

‘Just Say Yes’ is een Nederlandse romcom met knapperds Yolanthe Cabau en Jim Bakkum in de hoofdrollen. Cabau speelt Lotte, een romantische ziel die net voor haar gedroomde huwelijksfeest gedumpt wordt. Ze probeert haar trouw te redden met de hulp van haar charismatische collega Chris (Jim Bakkum). Je kan waarschijnlijk wel raden wat er dan gebeurt…

Vanaf vrijdag op Netflix.

Check de trailer. 

© Netflix

The Serpent

‘The Serpent’ vertelt het verhaal van Charles Sobhraj, een moordenaar uit de jaren 70 die het gemunt had op toeristen die de Hippie Trail – een weg over land van Europa naar India en Nepal – afreisden. De reeks is gebaseerd op waargebeurde feiten.

Check de trailer. 

Vanaf vrijdag op Netflix.

© Netflix

Concrete Cowboy

Idris Elba, Caleb McLaughlin (‘Stranger things’) en Jharrel Jerome (‘Now They See Us’) zijn te zien in een western/dramafilm over een 15-jarige jongen uit Detroit die bij zijn vader in Philadelphia gaat wonen. Zijn pa is wat men noemt een ‘urban cowboy’.

Check de trailer. 

Vanaf vrijdag op Netflix.

© Netflix

Sky High

Miguel Herran, ofwel Río uit ‘La casa de papel’, speelt in deze spannende Spaanse film de jonge Ángel. Hij leert de knappe Estrella kennen en probeert haar voor zich te winnen, maar tegelijkertijd wordt Ángel meegesleurd in het gevaarlijke bendeleven.

Check de trailer.

Vanaf vrijdag op Netflix.

© Netflix

Lees ook: