Home Lifestyle TRAILER: de Fab 5 haalt in ‘Queer Eye 5’ letterlijk én figuurlijk...

TRAILER: de Fab 5 haalt in ‘Queer Eye 5’ letterlijk én figuurlijk alles uit de kast

Kippenvel alert!

© Netflix

TGIF! En die werd zonet nog een tikkeltje aangenamer, want Netflix loste de trailer voor het vijfde seizoen van ‘Queer Eye’. En zoals we intussen al van Jonathan, Antoni, Tan, Karamo en Bobby (aka The Fab 5) gewoon zijn, zal het weer een emotioneel seizoen worden waarin ze letterlijk en figuurlijk alles uit de kast halen.

Ons favoriete feelgoodprogramma? ‘Queer Eye’! We zijn dan ook door het dolle heen nu we de eerste beelden van het nieuwe seizoen gezien hebben. De Fab 5 ziet er glamoureuzer uit dan ooit tevoren en gaat in seizoen 5 naar de City of Brotherly Love: Philadelphia, om daar een aantal geluksvogels (en hun huis) onder handen te nemen. En als we de trailer mogen geloven, zal het er weer heel emotioneel aan toegaan.

Seizoen 6

Zo zien we hoe de Fab 5 een priester helpt om zijn geaardheid te aanvaarden en een vrouwelijke dokter toont hoe ze op een stijlvolle én georganiseerde manier haar job, huishouden en driejarige peuter met elkaar kan combineren. Voor het vijfde seizoen werd trouwens een gloednieuw nummer, of zeg maar power anthem, gemaakt dat ook al in de trailer te horen is. Het liedje ‘Be Me‘ werd geschreven door VINCINT en kan je vanaf nu beluisteren op Spotify.

‘Queer Eye’ is een heel populair Netflixprogramma en sleepte over de jaren heen al zeven Grammy’s in de wacht. We waren dan ook niet verrast toen Netflix eerder dit jaar aankondigde dat er ook een zesde seizoen van de show op de planning staat. Het vijfde seizoen kan je vanaf 5 juni op Netflix bekijken. Ook alle andere seizoen staan nog op het platform.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer trailers:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.