Home Lifestyle ZIEN: ‘Over Water’ is vanaf volgende maand je spannende zondagavondserie op Eén

ZIEN: ‘Over Water’ is vanaf volgende maand je spannende zondagavondserie op Eén

De reeks van Tom Lenaerts maakte in oktober al indruk op het Film Fest Gent.

over water
© Panenka / Eén

Fans van ‘Professor T.’ beginnen best al een beetje afscheid te nemen van Jasper Teerlinck en zijn gevolg. Nog drie afleveringen en dan geeft de maffe man de fakkel van de zondagavond op Eén door aan John Beckers, het hoofdpersonage in ‘Over Water’.

Over Water

‘Over Water’ vertelt het verhaal van gevallen tv-ster John Beckers, gespeeld door Tom Dewispelaere. Beckers betaalde de tol van zijn enorm televisiesucces: zware verslavingen aan drank en gokken die hem alles, tot bijna zijn vrouw (Natali Broods) en twee kinderen, kostten. In de serie krijgt John na een opname een tweede kans en mag hij gaan werken in het havenbedrijf van zijn schoonvader, maar al snel komt Beckers weer op een slecht, heel gevaarlijk pad terecht.

Mooie première

Vanaf 16 december palmt ‘Over Water’ tien weken lang de zondagavond op Eén in, al jaar en dag topavond op de openbare omroep. Die programmatie is meer dan terecht, als we de vele lovende commentaren na de première op het Film Fest Gent in oktober mogen geloven.

De spannende serie werd bedacht en geproduceerd door onder meer Tom Lenaerts, die eerder onder andere ‘De Parelvissers’ en ‘Met man en macht’ maakte. Naast Tom Dewispelaere en Natali Broods zijn ook Tom Van Dyck, Kevin Janssens, Jeroen Perceval, Ruth Becquart en Gert Winkelmans te zien in de tiendelige reeks.

Meer om naar uit te kijken:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.