Home Lifestyle TRAILER: in de nieuwe Netflixserie ‘The One’ vinden singles hun ideale partner...

TRAILER: in de nieuwe Netflixserie ‘The One’ vinden singles hun ideale partner dankzij een DNA-match

Dit zal daten en relaties voorgoed veranderen.

the One
© netflix

Singles vinden hun ideale partner dankzij gemeenschappelijke vrienden, Tinder, een zatte avond op café of… een haartje. Dat laatste is het geval in de nieuwe Netflixserie ‘The One’. Daar worden koppels gevormd dankzij een DNA-match.

Door die verdomde coronacrisis is het momenteel natuurlijk moeilijk voor vrijgezellen om een lief te vinden. Dan maar wegdromen bij ontluikende romances op het kleine schermpje. In de nieuwe Netflixserie ‘The One’ ontdekt een wetenschapster een nieuwe manier om een ideale partner te vinden, meer bepaald dankzij een DNA-match. Vergeet urenlang praten op café, een speelse blik uitwisselen op straat, swipen naar rechts op een of andere datingapp of een blind date opgezet door je vrienden. Dit keer hangt het feit of een persoon gemaakt is voor jou af van je genetische code. Eigenlijk heb je dus zelf niks in de pap te brokken, maar bepaalt voortaan een simpel haartje je liefdesleven.

Trouble in paradise

Klinkt een beetje eng? Als we de trailer mogen geloven, is het dat ook! Het zorgt namelijk voor heel wat problemen. Want wat als je je dekseltje al vond, maar de wetenschap plots beslist dat hij/zij/die beter op een ander potje past? Ai ai! De korte inhoud vertelt ons dat deze nieuwe manier van matchmaking daten en relaties voorgoed zal veranderen.

De reeks is gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur John Marrs, dat volgens reacties steengoed is. Veel fans zijn dan ook benieuwd of de afleveringen het verhaal op een even goede manier zullen vertellen. Op zoek naar een nieuwe serie om te bingewatchen en benieuwd of deze reeks iets voor jou is? Bekijk dan zeker de trailer hieronder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘The One’ telt acht afleveringen en verschijnt vanaf 12 maart op de streamingdienst.

Lees ook: