Home Lifestyle Er zit een grote hint in de eerste scène van ‘Bridgerton’ en...

Er zit een grote hint in de eerste scène van ‘Bridgerton’ en je hebt ‘m sowieso gemist

Een 'Bridgerton'-actrice vroeg op Twitter wie de verwijzing naar Lady Whistledown opmerkte.

Als je het eerste seizoen van ‘Bridgerton’ nog niet uitkeek, dan stop je hier best met lezen. Want in de volgende zin gaan we het einde schaamteloos spoilen. Nicola Coughlan, de actrice die Penelope Featherington en dus Lady Whistledown speelt, verklapte op Twitter dat er al in de openingsscène van de reeks een hint naar haar identiteit zit.

Of iemand de gigantische Easter Egg  – een hint, verwijzing in een reeks of film – in de eerste scène van ‘Bridgerton’ had opgemerkt, vroeg Nicola Coughlan zich afgelopen weekend af op Twitter. Enkele fans zeiden te weten waarover ze het had, de meesten vielen volledig uit de lucht. Waarover heeft ze ‘t? Wel, in de openingsscène zie je Penelope, haar zussen en haar mama in het Featherington-huis. Penelope’s zus wordt in een korset gehesen, terwijl de rest toekijkt. Als je oplet, zie je dat Penelope met iets speelt in haar handen. Een gele pluim, ofwel een veer, dat ding waarmee vroeger geschreven werd. Et voilà, een hint naar haar verdoken identiteit als schrijfster van een roddelblaadje! Coughlan zei erbij dat er nog meer zulke kleine hints in het seizoen zitten. Tijd om het te herbekijken dus?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Een nieuwsgierige fan vroeg de Ierse actrice eerder deze week of ze al iets kan verklappen over het tweede seizoen van ‘Bridgerton’, waarvan de productie bijna zou beginnen. Nicola antwoordde dat ze volgende week nog een pasmoment heeft en dat haar nieuwe pruik geweldig is.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: