Home Lifestyle KIJKTIP: net als ‘Blind Getrouwd’ is ook ‘Boer zkt Vrouw’ véél dramatischer...

KIJKTIP: net als ‘Blind Getrouwd’ is ook ‘Boer zkt Vrouw’ véél dramatischer in Australië

Dinsdag was de eerste aflevering van 'Boer zkt Vrouw Australië' te zien op VTM2.

Australiërs zijn goed in twee dingen: surfen en sensationele reality-tv maken. Na het succes van de Australische ‘Blind Getrouwd’ zendt VTM2 sinds dinsdag de Australische ‘Boer zkt Vrouw’ uit. Ook daar is er veel meer drama om van te smullen dan in onze brave versie.

Kijk, we gaan je niet vertellen dat alles wat je ziet in Australische realityseries echt is en dat er nooit een script aan te pas komt. Maar maakt dat echt uit? Als je je hersenen even wilt uitschakelen na een dag hard werken, is ‘Married at First Sight Australia’ en nu dus ook ‘Farmer Wants a Wife Australia’ ideaal.

VTM2 zendt het tiende seizoen van het programma uit, dat in 2020 op de Australische tv te zien was. Daarin gaan vijf boeren die eenzaam en alleen in de outback wonen op zoek naar een vrouw. Extra leuk in de Australische versie is dat de boeren gekoppeld worden aan stadsmeisjes die het leven op een boerderij niet echt gewoon zijn.

Troubles in de outback

In de eerste aflevering, die dinsdagavond uitgezonden werd, bleef de sensatie nog even uit. Al slaagde een dame er wel in om al op de eerste date te huilen. Auw. De trailer van de reeks bevestigt echter dat er heel wat troubles in paradise  de outback aankomen. Je ziet het elke dinsdag om 19u55 op VTM2 of op VTM GO. Op zondag om 18u25 is er een herhaling.

Lees ook: