Home Lifestyle 9 kijktips waarvoor je tóch in de zetel kruipt tijdens deze zonnige...

9 kijktips waarvoor je tóch in de zetel kruipt tijdens deze zonnige week

Morgen voegt Disney+ véél nieuwe series toe aan z'n aanbod.

kijktips week
© Play4/Netflix/Disney+

Elke maandag verzamelt onze tv-redactrice de leukste kijktips van de week, zodat je je bijna niet kán vervelen.

Leef!

James Cooke maakte het portret van zes mensen die hun einde zien naderen en nog heel even willen léven. In de eerste aflevering leert hij de 39-jarige Dimitri kennen die een passie heeft voor rallyrijden. Sinds zijn diagnose van leukemie zes jaar geleden mag hij echter niet meer achter het stuur kruipen.

Vanavond om 20u35 op Play4. 

© Play4

#weetikveel

Kobe Ilsen gaat op zoek naar interessante weetjes over boeiende onderwerpen in het nieuwe ‘#weetikveel’, gebaseerd op het gelijknamige Radio 1-programma. In de eerste aflevering leert hij zoveel mogelijk bij over vogelspotten.

Vanavond om 21u20 op Eén.

© Eén

Star (Grey’s Anatomy, Desperate Housewives, Modern Family, Black-ish,…)

Dinsdag lanceert Disney+ zijn zesde merk, Star. Onder die naam vallen series van onder meer Hulu, ABC, Fox en Freeform. Door de komst van Star zullen er plots dubbel zo veel series en films te zien zijn op de streamingdienst.

Vanaf dinsdag op Disney+.

© Star (Disney+)

Ginny & Georgia

‘Ginny and Georgia’ is een comedyserie over een moeder en haar dochter die naar een nieuwe stad verhuizen in de hoop opnieuw te beginnen. De reeks zou weleens een moderne ‘Gilmore Girls’ kunnen zijn.

Vanaf dinsdag op Netflix.

© Netflix

Isle of Dogs

‘Isle of Dogs’ is een animatiefilm van Wes Anderson die twee Oscarnominaties in de wacht sleepte. De film doet angstaanjagend actueel aan: na een uitbraak van hondengriep worden alle honden in quarantaine gezet op een eiland. Een jonge kerel, Atari, gaat er op zoek naar zijn furry friend.

Donderdag om 22u05 op CAZ2. 

© Fox Searchlight Pictures

Crazy About Her

Deze Spaanse film (originele titel: ‘Loco por ella’) is een donkere komedie over een kerel die een jonge vrouw maar niet uit zijn hoofd kan zetten na een wilde nacht samen. Wanneer hij haar zoekt, ontdekt hij dat ze in een psychiatrische kliniek verblijft.

Vanaf vrijdag op Netflix.

© Netflix

Gravity

In ‘Gravity’ spelen Sandra Bullock en George Clooney twee astronauten die na een ongeluk gevangen zitten in de ruimte. De film uit 2013 kreeg maar liefst tien Oscarnominaties en kon er zeven verzilveren.

Vrijdag om 20u35 op Play4.

© Warner Bros.

The Accountant

Ben Affleck speelt wiskundig genie Christian Wolff in deze misdaadfilm uit 2016. Wolff gebruikt zijn ongelooflijk brein om criminele organisaties te helpen met hun frauduleuze boekhoudingen.

Zaterdag om 20u25 op Play4. 

© Warner Bros.

The Hate U Give

‘The Hate U Give’, gebaseerd op het gelijknamige boek, vertelt het verhaal van een jongeman, Khalil, die door een agent doodgeschoten wordt bij een routinecontrole. Starr, gespeeld door Amandla Stenberg, zit bij Khalil in de auto wanneer het gebeurt. De film pakt het onderwerp van police brutality en racisme in de Verenigde Staten op een erg pakkende, mooie manier aan.

Zaterdag om 23u35 op VTM.

© Fox 2000 Pictures

Lees ook: