Home Lifestyle Hulu lost teaser, cast én releasedatum van het vierde seizoen van ‘The...

Hulu lost teaser, cast én releasedatum van het vierde seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’

Opgelet: spoilers! 

Handmaid's Tale seizoen 4
© Hulu

Fans van ‘The Handmaid’s Tale’ kunnen beginnen aftellen, want streamingdienst Hulu loste de teaser van het vierde seizoen van de Amerikaanse dramaserie én maakte ook de releasedatum bekend.

Opgelet: spoilers! 

Seizoen vier van ‘The Handmaid’s Tale’ is in aantocht, en dat zullen we geweten hebben. De televisiereeks naar de romans van Margaret Atwood ging in 2017 in première en krijgt sindsdien alleen maar lovende reviews. De reeks sleepte al verschillende awards, waaronder een Emmy, in de wacht en is dit jaar toe aan een langverwacht vervolg. Het derde seizoen eindigde, net zoals seizoen één en twee, dan ook met een cliffhanger vanjewelste: June Osborne (Elisabeth Moss) hielp 52 kinderen ontsnappen uit de totalitaire staat, maar riskeerde daarvoor haar eigen leven door de confrontatie met een Gilead-bewaker aan te gaan. Ze werd uiteindelijk neergeschoten, maar overleefde als bij wonder. Welke impact haar actie zal hebben, zullen we in het vierde seizoen te weten komen.

Gruweldaden

En dat zal, als we de mysterieuze trailer mogen geloven, belachelijk spannend worden. ‘Ze is iets aan het plannen. Wie weet wat voor gruweldaden ze onze rechtvaardige natie wil aandoen’, schreeuwt tante Lydia. De strijd voor rechtvaardigheid zal niet zonder slag of stoot verlopen, dat is duidelijk. Hulu liet ook weten dat de veelgeprezen cast terugkeert, waaronder Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Max Minghella en Madeline Brewer.

‘June vecht terug tegen Gilead. Maar de risico’s die ze neemt brengen onverwachte en gevaarlijke situaties met zich mee’, belooft de streamingdienst. The revolution is here… Het vierde seizoen verschijnt op 28 april op Hulu. Hopelijk zendt Canvas het snel uit!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: