Home Lifestyle ZIEN: Will Smith deelt eerste trailer van de ‘Fresh Prince of Bel...

ZIEN: Will Smith deelt eerste trailer van de ‘Fresh Prince of Bel Air’-reünie

Op 19 november is het zover!

Fresh Prince of Bel Air reünie
© Getty

Was jij ontzettend gelukkig toen je hoorde dat er een reünie van de ‘Fresh Prince of Bel Air’ op komst was? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want Will Smith deelde gisteren de eerste trailer op zijn Instagramaccount.

Een tijdje geleden kondigde HBO Max aan dat er een reünie van de ‘Fresh Prince of Bel Air’ op komst was en deze laat alvast niet meer lang op zich wachten. Will Smith – en hoe kan het ook anders? – kreeg van de makers namelijk de eer om de eerste trailer op zijn Instagramaccount te delen.

Eerste trailer

‘Deze mensen hebben mij gemaakt tot de man die ik vandaag ben. En ik kon deze dag gewoon niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De ‘Fresh Prince of Bel Air’-reünie… 19 november op HBO Max’, schreef Will Smith als onderschrift bij de trailer. In het filmpje zien we verder een groot deel van de originele cast terug en krijgen we te zien hoe ze samen herinneringen ophalen.

Daarnaast staan de acteurs in de trailer ook even stil bij de overleden James Avery, die de rol van ‘Uncle Phil’ speelde in de show. ‘Op een gegeven moment viel ik in zijn armen en terwijl hij mij vastnam, fluisterde hij het volgende: “Dat is pas acteren”’, aldus Will Smith over een redelijk emotionele scène tussen de twee.

View this post on Instagram

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Last but not least was er naast een lach en een traan ook nog plaats voor een verrassing in de eerste trailer van de ‘Fresh Prince of Bel Air’-reünie. Zo duikt er op het einde nog een onverwachte gast op om samen met de bende te vieren.

Lees ook: