Home Lifestyle Film Netflix dropt trailer van ‘Ferry’, prequel van de populaire serie ‘Undercover’

Netflix dropt trailer van ‘Ferry’, prequel van de populaire serie ‘Undercover’

We kennen eindelijk ook de releasedatum van de film.

Trailer Ferry
© netflix

De Netflixserie ‘Undercover’ was een echt kijkcijferkanon. De streamingdienst smeedt het ijzer nu het nog heet is en maakte een film over een van de hoofdpersonages Ferry Bouman. Netflix dropte de officiële trailer en maakte de releasedatum bekend.

De Belgisch-Nederlandse coproductie ‘Undercover‘ kluistert al twee seizoenen lang zowel Belgen als Nederlanders aan het kleine scherm. Binnenkort komt er een derde seizoen van de Netflixserie én een film over drugskoning Ferry Bouman die centraal staat in de reeks. ‘Ferry‘ wordt geproduceerd door het productiehuis De Mensen dat ook ‘Undercover’ maakt. De film is een prequel, dus het verhaal speelt zich af in de periode voor de serie en neemt kijkers mee naar de beginjaren van de crimineel.

Liefde en geweld

Je ziet hoe Ferry zijn grote liefde Danielle (Elise Schaap) leert kennen. Wie een romantische komedie verwacht, is natuurlijk aan het verkeerde adres. Het is niet enkel rozengeur en maneschijn. Ferry is in zijn jonge jaren al een sluwe crimineel. Nadat de zoon van zijn baas, hasjbaron Ralph Brink, levensgevaarlijk gewond raakt tijdens een overval krijgt Ferry de belangrijke, maar linke taak om de daders te vinden. Alle sporen leiden naar een camping in Brabant, de streek waar Ferry opgroeide, waardoor hij geconfronteerd wordt met zijn verleden. Hij moet opnieuw zijn intrek nemen in een woonwagen en het weerzien met zijn familie is ook niet zo hartelijk. Daarbovenop verloopt de zoektocht niet zoals verwacht. Gelukkig is er nog zijn charmante buurvrouw Danielle, al stuurt die zijn duivelse plannen stevig in de war waardoor Ferry’s loyaliteit zwaar op de proef wordt gesteld.

Netflix dropte eerder al een teaser en nu is het tijd voor de officiële trailer van ‘Ferry’. Ferry en Danielle vallen hard voor elkaar, al weet die eerste verdomd goed dat hij geen match is voor de lieve Brabantse. Ondertussen zien we hoe hij geen geweld schuwt om de opdracht die hij kreeg af te maken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Je kan ‘Ferry’ vanaf 14 mei exclusief bekijken op Netflix.

Lees ook: