Home Lifestyle Film TRAILER: ontploffingen, een familievete en natuurlijk snelle auto’s in ‘Fast & Furious...

TRAILER: ontploffingen, een familievete en natuurlijk snelle auto’s in ‘Fast & Furious 9’

Na een jaar thuis te zitten, kunnen we wel wat adrenaline gebruiken!

fast & furious 9
© Universal Pictures

Dom krijgt in ‘Fast & Furious 9’ onverwacht bezoek van zijn kleine broertje. Maar dat weerzien is niet zo hartelijk. Wat volgt, is een familievete die uitgevochten wordt met veel ontploffingen, gevechten en natuurlijk achtervolgingen in snelle auto’s! De nieuwe trailer geeft je alvast die adrenalineboost waar je al meer dan een jaar op wacht.

Je zou denken dat je na acht films wel genoeg hebt van Dom, Letty, Mia en co. Maar na het zien van de nieuwe trailer van ‘Fast & Furious 9’ kunnen we nu al niet meer wachten tot we deze geschifte bende terug in actie zien op het grote scherm. Dit keer staat een familievete centraal. Dom heeft namelijk nog een kleine broer, al kan je die klein wel met een serieuze korrel zout nemen. Blijkbaar is hun relatie een beetje verzuurd, en ook dat is een understatement, en vechten ze hun onenigheden op leven en dood uit in dit negende hoofdstuk van de saga.

‘Kleine’ broertje

Na meer dan een jaar thuiszitten, kunnen we wel wat adrenaline gebruiken en als we deze tweede trailer mogen geloven, staat deze film er bol van! De ingrediënten van een ‘Fast & Furious’-film zijn aanwezig: ontploffingen, gevechten en natuurlijk een heleboel achtervolgingen in mooie en vooral snelle auto’s.

Vin Diesel speelt opnieuw de hoofdrol als Dom Toretto. Hij geniet eindelijk van een rustig leventje samen met Letty en zijn zoontje Brian. Maar die peis en vrede is helaas van korte duur en daar is één man verantwoordelijk voor: Doms broertje Jakob, gespeeld door John Cena die je kan kennen uit onder meer ‘Bumblebee’ en ’12 Rounds’. Het hele ‘Fast & Furious’-team bundelt de krachten om hem te stoppen en deze spannende operatie speelt zich af over de hele wereld. Van Londen, over Midden-Amerika tot Azerbeidzjan. Het is de grootste uitdaging die ze ooit al moesten overwinnen, dus dat belooft!

Paul Walker

Naast Vin Diesel, zien we de andere leden van de familie: Michelle Rodriguez (Letty), Jordana Brewster (Mia), Tyrese Gibson (Roman), Ludacris (Tej Parker), Nathalie Emmanuel (Ramsey) en Sung Kang (Han Lue). We zien verder Charlize Theron, Helen Mirren en zelfs Cardi B.

We vangen trouwens ook een glimp op van wijlen Paul Walker. De acteur speelde naast Vin Diesel de hoofdrol in 7 ‘Fast & Furious’-films, maar overleed in een auto-ongeluk in 2013. Op die manier blijft hij altijd toch een deeltje uitmaken van de films waarmee hij bekend werd bij het grote publiek.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Fast & Furious 9’ komt deze zomer, meer bepaald op 14 juli, uit in de bioscoop.

Lees ook: