https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs ‘Fast & Furious’-acteur Paul Walker overleden

‘Fast & Furious’-acteur Paul Walker overleden

Corbis
Hollywoord-ster Paul Walker is zaterdagnamiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeval. De acteur was vooral bekend van zijn hoofdrol in de ‘Fast & Furious’-films. De hele wereld reageert geschokt op zijn overlijden. Hij was amper 40 jaar.

Het nieuws raakte bekend door een bericht op zijn Facebookpagina. Het ongeluk gebeurde toen Paul Walker op weg was naar een liefdadigheidsevent van zijn hulporganisatie Reach Out Worldwide, die slachtoffers van natuurrampen helpt, zoals de tyfoon Haiyan in de Filipijnen.

Walker reed mee in de Porsche van een vriend. De wagen reed tegen een lantaarnpaal en een boom en vloog daarna in brand. Beide slachtoffers zijn ter plaatse overleden. Volgens de politie reed de vriend van Walker veel te hard.

Walker werd enorm populair door de ‘Fast & Furious’-films, over straatraces en snelle wagens. Veel celebs reageren geschokt op het nieuws. Ondermeer Rihanna, Jessica Alba, Ludacris en Lady Gaga betuigden hun medeleven op Twitter en Instagram. Ook collega-acteur Vin Diesel, die samen met Walker een hoofdrol speelde in de Fast & Furious-films, postte een foto van Paul en zichzelf op Instagram.

“Ik ga je heel erg missen. Ik ben sprakeloos. Er is een nieuwe engel in de hemel. Rust in vrede”, zo schreef hij bij de foto.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Paul Walker

Paul Walker

Paul Walker