Home Lifestyle Film TRAILER: dit vrolijke ‘Toy Story’-personage krijgt haar eigen kortfilm

TRAILER: dit vrolijke ‘Toy Story’-personage krijgt haar eigen kortfilm

'Lamp Life' is vanaf 31 januari te zien op Disney+, dus wij moeten nog even geduld hebben tot deze zomer.

bo peep
© disney

In de vier ‘Toy Story’-films draait alles rond Woody en Buzz Lightyear. Disney komt nu echter op de proppen met een kortfilm waarin een ander personage uit deze populaire films centraal staat.

Terwijl ze in de eerste twee ‘Toy Story’-films nog een bescheiden rolletje speelde als de grote vlam van Woody, stapt Bo Peep in het vierde deel eindelijk naar de voorgrond. Ze helpt de cowboy in zijn zoektocht naar Forky, het nieuwe favoriete speeltje van zijn eigenares Bonnie. Of de twee figuurtjes na al die tijd eindelijk een koppel vormen, zullen we niet spoilen. Wat we wél kunnen verklappen, is dat de blondine nu haar eigen kortfilm krijgt!

Stoere madam

Het porseleinen herderinnetje, dat samen met haar drie schaapjes oorspronkelijk deel uitmaakte van een nachtlampje, vertelt haar bijzondere levensverhaal. De kortfilm gaat dus eigenlijk wat Bo Peep allemaal heeft meegemaakt tussen ‘Toy Story 2’ en haar terugkeer in ‘Toy Story 4’. Als je denkt dat dit wel eens behoorlijk saai zou kunnen zijn, dan zal onderstaande korte trailer die vrees ongetwijfeld wegnemen.

Bo ziet er misschien onschuldig uit, maar de avonturen die zij beleefde, maakten van haar een stoere madam! Zo stond ze in brand, werd ze volledig ondergesneeuwd, belandde ze in de vuilnisbak en moest ze een hele bende gemeen speelgoed van zich afschudden.

De kortfilm verschijnt op 31 januari exclusief op Disney+. Wij zullen helaas nog even moeten wachten om de belevenissen van Bo Peep te volgen, want de streamingdienst is pas vanaf deze zomer beschikbaar in België.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.