Home Lifestyle Film Geen valentijnsdate? Netflix voegt 7 vermakelijke films toe op Valentijnsdag

Geen valentijnsdate? Netflix voegt 7 vermakelijke films toe op Valentijnsdag

Ook voor de rest van de maand heeft de streamingdienst veel moois klaarstaan.

© Netflix

Netflix denkt aan de singles die op 14 februari in de zetel hangen met hun bestie en de koppels voor wie Netflix & chill de ideale valentijnsdate is. Op Valentijnsdag verschijnen er zeven nieuwe films op de streamingdienst, en het zijn geen kleffe romcoms.

Date met Zac Efron of Hugh Jackman

Veel komedie, een beetje actie, heerlijke porties Zac Efron en Hugh Jackman én een van de meest romantische maar minst cliché films aller tijden: het wordt nog moeilijk kiezen op de dag van de liefde.

1 / 7
Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)
Evan Almighty (2007)
I Now Pronounce You Chuck and Larry (2007)
Van Helsing (2004)
Charlie St. Cloud (2010)
This is 40 (2012)
Isi & Ossi (2020)
Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)
Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)

Kate Winslet en Jim Carrey spelen twee geliefden in de film met – als je ‘t ons vraagt – de allermooiste titel ooit.

Evan Almighty (2007)
Evan Almighty (2007)

De opvolger van ‘Bruce Almighty’ was iets minder succesvol dan de eerste film, maar blijft een topkeuze voor een avondje home cinema.

I Now Pronounce You Chuck and Larry (2007)
I Now Pronounce You Chuck and Larry (2007)

We kunnen niet beloven dat de film uit 2007 helemaal politiek correct zal zijn als het over de holebiwereld gaat, maar licht entertainment is het zeker wel.

Van Helsing (2004)
Van Helsing (2004)

Een afkeer van romantisch valentijnsgedoe? Dan is ‘Van Helsing’ misschien een goede keuze. Also: Hugh Jackman.

Charlie St. Cloud (2010)
Charlie St. Cloud (2010)

Zin om een potje te huilen én te staren naar een 23-jarige Zac Efron? In ‘Charlie St. Cloud’ speelt Efron een jonge kerel die zijn gestorven jongere broertje nog altijd kan zien.

This is 40 (2012)
This is 40 (2012)

In het vervolg op ‘Knocked Up’ uit 2007 wordt er gefocust op Debbie, de zus van Allison uit de eerste film (Katherine Heigl), en haar man Pete.

Isi & Ossi (2020)
Isi & Ossi (2020)

Deze Duitse Netflix Original vertelt het verhaal van Isi en Ossi, een rijk meisje en een arme jongen die gebruikmaken van elkaars gezelschap om hun doel te bereiken. Al snel mondt een strak plan uit in emotionele chaos.

© Netflix

Of met Sandra Bullock?

Niet je ding gevonden? Dan misschien wel tussen het verdere aanbod films dat Netflix voor februari heeft klaarstaan. Op de eerste dag van de maand worden onder meer ‘Gravity’, de film met Sandra Bullock die in 2014 maar liefst zeven Oscars won, en ‘Horrible Bosses 2’ toegevoegd. Mocht het in februari toch nog gaan sneeuwen, zijn ‘Happy Feet’ en ‘The Polar Express’ de perfecte films om je binnen mee warm te houden.

Sandra Bullock in ‘Gravity’. © Netflix

De Netflixfilms ‘To All the Boys: P.S. I Still Love You’ en ‘All the Bright Places’ zijn goede opties voor een romantische valentijnsdate. ‘Horse Girl’, ook een Netflix Original, combineert het romantische dan weer met het absurde en bovennatuurlijke. De film wordt later deze maand voorgesteld op het Amerikaanse Sundance Festival, waarna hij op 7 februari op Netflix verschijnt.

Series, series, series

Er staan ook heel wat series op de planning in februari. De nieuwe Netflix Original ‘Locke & Key’, een fantasyreeks die doet denken aan ‘Stranger Things’ en ‘Harry Potter’, start op vrijdag 7 februari. Nieuwe seizoenen zijn er voor ‘Narcos: Mexico’, ‘Outlander’, ‘Better Call Saul’, ‘Cable Girls’ en ‘Arrow’. Voor die laatste twee gaat het over het allerlaatste seizoen.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.