Home Lifestyle Food HOTSPOT: team achter Tomorrowland opent dit najaar eigen restaurant

HOTSPOT: team achter Tomorrowland opent dit najaar eigen restaurant

En ze zijn nog op zoek naar talent!

Ga jij niet alleen naar Tomorrowland voor de muziek en de sfeer, maar ook voor de overheerlijke ‘Tastes of the World’-keuken? Dan hebben wij goed nieuws. De mensen achter het populaire festival openen namelijk dit jaar nog een gloednieuw restaurant. Dat wil je niet missen!

Festivalgangenrs kunnen dit jaar heerlijk nagenieten van Tomorrowland, want in september opent het team achter het populaire festival een eigen restaurant: Mesa. De place to be is de iconische Kloosterstraat in het hartje van Antwerpen.

Denk: Mexicaanse taco’s, een Japans misokipje of heerlijke mosseltjes van bij ons, want Mesa wordt een hippe streetfoodbar met – net als op Tomorrowland zelf – de beste ‘Tastes of the World‘. Die lijn wordt doorgetrokken naar de aanlokkelijke cocktailkaart; geniet van een verfrissende pisco sour uit Peru, een authentieke Mexicaanse margarita of een traditionele Braziliaanse caipirinha. Het water loopt ons spontaan in de mond!

People of Tomorrow

Om meteen goed van start te kunnen gaan, is Mesa nog op zoek naar getalenteerde medewerkers. En ook die mogen een exotische touch hebben. Medewerkers met verschillende culturele achtergronden die een passie hebben voor smaak en dat heerlijke ‘Tastes of the World’-gevoel uitstralen, zijn welkom. Voel je je geroepen? Meer info vind je op hun website.

Lees ook: