Home Lifestyle Food Laat je ook dit najaar weer culinair verwennen tijdens Jong Keukengeweld

Laat je ook dit najaar weer culinair verwennen tijdens Jong Keukengeweld

Trommel je vrienden op!

Jong keukengeweld
© Jay Wennington via Unsplash

Hoewel het weekend heel dichtbij is, kijken wij stiekem toch ook al een beetje uit naar volgende week. Want dan kunnen we vanaf woensdag alweer een tafeltje reserveren voor een gloednieuwe editie van Jong Keukengeweld.

Jongeren die koken voor jongeren, dat is zo’n beetje het idee achter Jong Keukengeweld. Ben je tussen de 18 en 30 jaar en houd je zo nu en dan weleens van een avondje culinaire verwennerij? Dan moet jij volgende week woensdag (11 september) achter je laptop of smartphone kruipen om een tafeltje te reserveren bij een van de 64 jonge topchefs uit Vlaanderen en Brussel.

Dinner date

Je betaalt dan amper 49 euro voor een driegangendiner inclusief wijnen, water en bier. Heeft jouw favoriete restaurant een Michelinster of een Gault&Millau-score hoger dan 15/20? Dan betaal je 59 euro. Zet je wekker, fix een dinner date en check alvast in jullie agenda’s wanneer jullie de voetjes onder tafel willen schuiven tussen 1 en 31 oktober. Snel zijn is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt (en zeer gegeerd!). Komt oktober je toch niet zo goed uit? In maart 2020 komt er alweer een nieuwe editie.

Lees ook: