Home Lifestyle Film Tom Felton pinkt traantje weg tijdens het bekijken van de eerste ‘Harry...

Tom Felton pinkt traantje weg tijdens het bekijken van de eerste ‘Harry Potter’-film

De acteur riep via Instagram op om samen met hem naar de eerste 11 minuten te kijken.

tom felton 'harry potter'-film
© Getty

Dat de cast en crew van de ‘Harry Potter’-films in een nostalgische bui is, is al een tijdje duidelijk. Zo organiseerde Tom Felton (33) onlangs een virtuele reünie met een deel van de cast en gisteren herbekeek hij de allereerste ‘Harry Potter’-film. Een emotioneel moment zo blijkt…

2020 is een jaar dat niet alleen wij, maar ook de ‘Harry Potter’-acteurs niet snel zullen vergeten. En voor een keertje heeft het niets te maken met de huidige coronacrisis, maar wel met het feit dat de eerste film, ‘Harry Potter en de Steen der Wijzen’, dit jaar exact negentien jaar oud is.

Eerste 11 minuten

Een hoogtepunt dat acteur Tom Felton alvast niet onopgemerkt voorbij laat gaan. Zo organiseerde hij onlangs een virtuele reünie met een aantal andere acteurs en gisteren keek hij zelf nog eens naar de allereerste film van de magische saga.

Via zijn sociale media moedigde Tom Felton fans bovendien aan om samen met hem naar de eerste elf minuten en elf seconden van ‘Harry Potter en de Steen der Wijzen’ te kijken. In het filmpje, dat je kan herbekijken op zijn Instagramaccount, voorziet hij de eerste scènes van commentaar en op een gegeven moment krijgt Tom het ook zelf een tikkeltje moeilijk. Zo kan hij zijn emoties niet langer onder controle houden en moet hij zelf een traantje wegpinken. We feel you, Tom!

Lees ook: