Home Lifestyle AHA: Dit zijn de tofste stranden om met je bengels naartoe te...

AHA: Dit zijn de tofste stranden om met je bengels naartoe te reizen

Onze koffer staat al klaar! 🏖

Met de kids op vakantie naar zon, zee en strand lijkt de beste oplossing voor een (zorgeloze) vakantie, maar ondertussen weten we allemaal dat mommy duties nooit ophouden én dat niet elk strand even kindvriendelijk isGelukkig stelde TripAdvisor voor ons een top 6 samen van de meest kindvriendelijke stranden. Heaven is a place on Earth!

1. Playa de Alcudia, Mallorca (Spanje)

Een heerlijke siësta in de Spaanse zon is wel degelijk mogelijk op dit strand. Je moet je geen zorgen maken over kindjes die plots pipi moeten doen of zandkastelen die niet blijven staan. Het strand is namelijk voorzien van een plaatsje om je bengels te verschonen, toiletten, douches én entertainment voor de kinderen. Bonuspunten: Het water is er rustig en het strand steeds spic en span. 

2. Filey Beach, Yorkshire (Engeland)

De fans van Spongebob kunnen deze zomer met hun kindjes afzakken naar Yorkshire. Op het strand liggen de bekende rock pools waarin kinderen kunnen spelen of zeediertjes bewonderen. Je kan er meteen ook een interessante geschiedenisles en daguitstap aan koppelen, want bovenaan de kliffen kan je historische sculpturen en de resten van een Romeinse uitkijktoren terugvinden. Bonuspunten: op de promenade vind je een speeltuin, een golfbaan en cafés.

View this post on Instagram

Writing his name in the sand 💖 . Who needs posh hotels abroad…well me, but my point is that Lucas doesn’t. He has had a ball this holiday and keeps saying (in his strong Yorkshire accent) “I’ve ‘ad a brilliant time.” He’d happily run around on the beach for hours. His little sister, however, decided to give up on life half way through out walk and took to face planting the sand 🙄 . Weird that I got lost on this very beach when I was just a little younger than him. . #filey #fileybeach #northyorkshire #writeyournameinthesand #son #boy #beckasbubble #makingmemories #letthembelittle #childhoodunplugged #momblog #raisinglittles #raisingmytribe #thehappynow #littleandbrave #storytellingmama #dailyparenting #celebratechildhood #ig_motherhood #familyfirst #mytinytribe #mysunshine #myheartisfull #handsfullheartsful

A post shared by Becka Roversi (@beckasbubble) on

3. Iztuzu Beach, Dayan (Turkije)

Voor een mooi uitzicht en tropisch warm water moet je in Dayan zijn. Het is een rustig strand waar je je voor één keer geen zorgen moet maken om een verloren gelopen nazaat. Bonuspunten: in het gebied broeden schildpadden. De kans is dus groot dat je samen met de kinderen enkele schattige schildpadden kan spotten.

4. Elafonisi Beach, Kreta (Griekenland)

Onze go-to reisbestemming met de kinderen? Griekenland! En dan vooral het Elafonisi-strand. Het zand heeft er een roze gloed, dus dat betekent rooskleurige zandkastelen! Bovendien ligt het strand aan een lagune, waardoor je je minder druk hoeft te maken over het gevaar van de open zee. Bonuspunten: er liggen verschillende rotsen en kleine eilandjes waar je perfect naartoe kan peddelen en een leuke picknick kan houden.

5. Bondi Beach (Australië)

Op Bondi Beach kan je ongestoord genieten het mooie uitzicht, terwijl de kinderen in een ‘veilige zone’ kunnen spelen met hun vakantievriendjes. Er is zelfs een apart kinderbad voor de kleintjes. Op het strand staan verschillende speeltuigen en picknickbanken in de schaduw. Bonuspunten: het strand staat bekend om zijn knappe surfboys en ‘s avonds kan je er met andere vakantievierders genieten van een lekkere barbecue.

6. Siesta Beach, Florida (Verenigde Staten)

Het kalme blauwe water en poederzachte strand brengen je naar de zevende hemel. Kinderen kunnen er eindeloos spelen in de speeltuinen, er zijn toiletten en douches en de strandwacht houdt er toezicht. Bonuspunten: er zijn bijna duizend gratis parkeerplaatsen aan het strand voorzien.

Meer summer vibes:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.