Home Lifestyle (W)ONDERWATERWERELD: 7 tips om van die waterseks een succes te maken

(W)ONDERWATERWERELD: 7 tips om van die waterseks een succes te maken

Experimenteer met verticale standjes als de bergbeklimmer, de staande boezemvriend, de stairway to heaven en de klauteraar.

© Getty

De zomer is in aantocht en aangezien de meesten van ons die hoogstwaarschijnlijk in de tuin moeten doorbrengen, zullen we ook een alternatief moeten vinden voor dat exotische hotelbed waarin jullie van plan waren om een paar stomende nachten te beleven. Enter: het zwembad van je ouders, vrienden of – voor de durvers – een afgelegen vijver. Maar hoe begin je in godsnaam aan onderwaterseks?

Lees dit goed, wulpse waterrat! Onderwaterseks is niets, noppes, nada veiliger dan seks op het droge. Hoewel chloor en andere desinfecterende middelen bepaalde bacteriën kunnen bestrijden, blijft het risico op soa’s, infecties of een ongewenste zwangerschap onder water even groot als in de slaapkamer. Sterker nog: door de verhoogde wrijving die waterseks met zich meebrengt, kunnen er makkelijker kleine wondjes ontstaan aan de binnenkant van je vagina, waardoor je zo mogelijk nog vatbaarder bent voor infecties.

Zo wordt onderwaterseks een succes

Veilig vrijen onder water is niet van de poes. Zo garandeert geen enkel vooraanstaand condoommerk dat hun rubbertjes je ook onder water de nodige bescherming kunnen bieden. Door de ruwere wrijving onder water en de kans dat er water in het condoom loopt, kunnen condooms makkelijker scheuren of uitglippen. Let wel: als je in het heetst van de strijd toch met een ‘onbekende’ partner in het water belandt, blijft het natuurlijk altijd beter om toch een condoom te dragen dan free willy te gaan. Probeer in dat geval een erectie op te wekken, het condoom om te doen voor hij in het water gaat en voldoende glijmiddel op basis van siliconen te gebruiken. Weet ook dat andere anticonceptiemiddelen als de NuvaRing, het spiraal of de pil je wel beschermen tegen ongewenste zwangerschappen, maar niet tegen soa’s of infecties.

1. Location, location, location

Een kleine herinnering: seks in het openbaar mag dan heel erg spannend zijn, het is ook heel erg illegaal. Denk daarom goed na over waar jij en je lief naartoe trekken voor jullie onderwateravontuur. Kies liever voor een plek met privacy waar jullie alle tijd en ruimte hebben. Wil je het toch per se in open water doen? Wacht dan tot na zonsondergang, zodat de kans dat jullie betrapt worden, beperkt blijft. Ga zeker ver genoeg het water in, zodat eventuele voorbijgangers niet kunnen zien wat jullie uitvreten. Een goed alternatief voor open water of een zwembad is een mooie inloopdouche met regensproeier waar je rechtstaand in kan vrijen. Ook het hoogste zitje van een mooi verlichte jacuzzi – waar je veel meer grip hebt – is een goede plek. Pas in dat geval wel op voor slip- of stootgevaar om ongelukken te vermijden. Leg bijvoorbeeld een antislipmatje in de douche en ga zeker niet op je knieën in de jacuzzi zitten.

2. De propere zeemeermin

Van plan om in iemands zwembad op jacuzzi te duiken? Zorg dat je altijd doucht voor je in het water gaat én dat je lief geen ongepaste verrassingen achterlaat in het water. Er zijn tenslotte alternatieve opties bij de vleet, zoals klaarkomen onder de douche of in een condoom. Een minimum aan algemene beleefdheid is op zijn plaats.

3. Eerst glijmiddel, de rest komt later

Waterseks zonder glijmiddel is als een wagen zonder benzine: er komt geen beweging in. In tegenstelling tot wat je zou verwachten, droogt al dat water je vagina uit en wordt je natuurlijke smering weggespoeld. Daarom is glijmiddel essentieel als je wil genieten van vlotte, aangename en bevredigende waterseks. Let wel: het ene glijmiddel is het andere niet. Voor seks onder water gebruik je het best glijmiddel op basis van siliconen, omdat glijmiddel op waterbasis net zo makkelijk kan wegspoelen als je natuurlijke vochtigheid.

4. Water Sutra

In het water heeft de wet van de zwaartekracht weinig grip op je. Daarom is die gouwe ouwe missionaris niet meteen het meest praktische standje als je het bed inruilt voor een bad. Denk daarom liever verticaal met standjes als de bergbeklimmer, de staande boezemvriend, de stairway to heaven en de klauteraar. Of vrij simpelweg rechtstaand langs achteren.

5. Viva voorspel!

Geen zin in gedoe met glijmiddel, slipgevaar en ingewikkelde seksstandjes? Hou de daad dan voor op het droge en beperk je tot voorspel in het water. Omdat je makkelijk zweeft en drijft, lukt dat namelijk extra makkelijk. Laat je lijf bijvoorbeeld in zijn armen drijven terwijl hij je oraal bevredigt of dobber een beetje rond met zijn ‘reddingsboei’ in je hand. Ook in de douche is voorspel vaak veiliger dan penetratie, en in bad is het al helemaal handiger. Helemaal opgewarmd in plaats van afgekoeld? Verplaats jullie dan naar de rand of de trapjes van het zwembad, een stevig zonnebedje of je lekker zachte en comfortabele bed om echt alle remmen los te gooien.

6. Waterspeeltjes

Ook in het water ben je niet beperkt tot het betere hand-en-spanwerk. Heel wat seksspeeltjes dragen tegenwoordig een waterproof label, waardoor je ze perfect kan gebruiken in de douche, het bad of zelfs een grotere plas water. Kies bij voorkeur voor een klein speeltje dat makkelijk in de hand ligt en vooral uitwendig stimuleert. Toch liever een vibrator die je g-spot stimuleert? Gebruik ook dan genoeg glijmiddel op basis van siliconen.

7. Movie time!

Is jouw fantasie pas compleet als je net als de Hollywoodsterren meespeelt in een stomende waterseksscène? Dan is er niets wat je tegenhoudt. Je vindt tegenwoordig heel wat compacte digitale camera’s of GoPro’s die zonder problemen mee in het water kunnen. Leg je camera op de bodem van het zwembad, zet het op de rand of plaats het op het houdertje in de douche en zet een Oscarwaardige prestatie neer. De sfeer, het geluid en de kleuren van het water creëren alvast een sensuele en feeërieke sfeer.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.