Home Lifestyle TIP: vier het verlengde weekend op Brussels Summer Festival

TIP: vier het verlengde weekend op Brussels Summer Festival

Dansen op Lost Frequencies!🕺

Brussels Summer Festival
© Eric Danhier

Hoera, hoera want volgende week is het voor de werkers onder ons maar een korte week. Op donderdag hebben we massaal verlof en met een beetje geluk maakt jouw werk vrijdag ook nog eens de brug. Geen idee wat te doen? In onze hoofdstad organiseren ze vanaf woensdag voor de 18e keer het Brussels Summer Festival. Vijf dagen lang vol feest, muziek en gezelligheid? Yes, please!

Trek je tijdens het verlengde weekend naar onze hoofdstad? Dan kan je er vijf dagen lang feesten tijdens het Brussels Summer Festival. Op drie unieke locaties in de binnenstad is er voor ieder wel wat wils, van rock over hiphop tot electro, pop, reggae en wereldmuziek. Onder meer op het programma? Christine & The Queens, Manic Street Preachers, Hooverphonic en feestkoningen Lost Frequencies en The Magician.

Hongertje van al dat dansen? Dan kan één van de vele foodtrucks ongetwijfeld je honger stillen. Meer nog, als je lekker wil blijven verder dansen of je je liever thuis even gaat opfrissen, kan je via Deliveroo een bestelling plaatsen bij één van de foodtrucks of uitzonderlijk kiezen uit een heerlijke haute dog van Würst in Leuven of Huggy’s Dogs in Luik. Dus haal je dansschoenen van onder het stof, bel je vriendinnen op en boek alvast een paar nachtjes in een van de leukste hotels van Brussel. Happy weekend!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.