https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle 5 gegronde redenen waarom we het helemaal gehad hebben met de vrouwen...

5 gegronde redenen waarom we het helemaal gehad hebben met de vrouwen van ‘Temptation Island’

Deze twaalfde aflevering was er simpelweg te veel aan.

© VIJF

We waren deze vrijdagavond trots op onszelf. We zijn namelijk niet in slaap gevallen tijdens de alweer uitermate saaie, twaalfde aflevering van ‘Temptation Island’. Vooral de deelnemende vrouwen lieten onze ogen rollen. En wel hierom.

1. Iets met de pot en de ketel

Milou leek tot vorige week helemaal in de ban te zijn van verleider Jietse, maar is nu compleet overstuur door één verkeerd geïnterpreteerde uitspraak van haar Heikki. En daar is ze nu héél erg boos en verdrietig door.

Even stilstaan bij hoe haar arme Heikki zich voelt na haar onophoudelijke ‘ik heb het moeilijker’-gekreun tegen Jietse, doet ze uiteraard niet. Integendeel! Ze verwijt hem wat hij haar zou moeten verwijten. De pot verwijt de ketel…

Bovendien durft ze te klagen dat Heikki haar laatste drie dagen op het eiland verpestte. Dat zij ervoor gezorgd heeft dat haar vriend zich helemaal nooit heeft kunnen amuseren, lijkt ze allesbehalve te beseffen. Waren wij de enigen die op dit moment naar onze televisie zaten te gillen?

2. Rodanya die Morgan beval dat hij de verleiding aan moest gaan, en dan verschrikkelijk jaloers wordt door een waterpistool

Maar dé reden dat we na deze twaalfde aflevering onze stem verloren, is ongetwijfeld Rodanya. Die arme Morgan kon zich niet vermaken op ‘Temptation Island’ zonder zijn vriendin. Hij werd vervolgens via een videoboodschap door haar verplicht om de temptation aan te gaan. Dat doet hij dan, door ocharme met een waterpistooltje achter verleidster Emma aan te lopen, en Ro wordt he-le-maal gek.

 

Hallo? Aarde aan Rodanya? Die arme Morgan doet helemaal niks verkeerd. Dit is ongetwijfeld de meest paranoïde monoloog uit de geschiedenis van het programma. Maar wie is er juist de jaloerse van de twee?

3. Sidney flirtte nog met helemaal niemand, maar maakt dan weer het moederinstinct bij zijn Demi wakker

Demi lijkt te vergeten dat ze deelneemt aan ‘Temptation Island’ om te testen hoe trouw haar vriend is. Omdat hij bij de verleidsters toch niks mispeutert, besluit ze zich te ergeren aan zijn alcohol- en tabaksgebruik. Tja, wie een stok zoekt om mee te slaan…

En dan laten we deze dwaze uitspraak nog voor wat ze is…

4. En Laura… die blijft gewoon heerlijk zichzelf

De blondine doet vooral heel erg veel dingen níét graag. En ook dat zijn we onderhand wel beu.

Buiten slapen, dan.

5. En dan als klap op de vuurpijl: de vrouwen hebben helemaal geen zin om hun brave mannen terug te zien

Het einde van dit allersaaiste ‘Temptation Island’-seizoen ooit nadert en tóch hebben de vrouwen geen zin om hun trouwe mannen terug te zien. Wij zetten onze televisie op dit moment bíjna uit.

PS Dit is wat er gebeurt wanneer je verleidsters vraagt om een pannenkoek ‘met diepgang’ te maken

Demi gaf Sidney een pannenkoek met kaas omdat hij ooit een tosti met kaas voor haar maakte.

En Emma gaf Roger een pannenkoek met citroen omdat ze hem zuur vond.

De opdrachten beter beperken tot dansen in verpleegsterpakjes, dus. Tot volgende week, liefste dramatoeristjes!

Lees ook: