Home Lifestyle 13 momenten waarop we onze televisie uit het raam wilden gooien tijdens...

13 momenten waarop we onze televisie uit het raam wilden gooien tijdens deze ‘Temptation Island’-aflevering

Net wanneer we het sterk vonden dat Sidney eens een keertje niet ter compensatie over zijn 'dikke lul' begon omdat een verleider hem lelijk noemde, kwam deze uitspraak eruit...

Vrijdagavond kregen we de elfde aflevering van dit elfde ‘Temptation Island’-seizoen te zien. Nog nooit in de geschiedenis van het programma gebeurde er tot en met de elfde aflevering nougatbollen op het eiland der verleiding. Wél wilden we tijdens deze aflevering een stuk of twaalf keer onze televisie uit de raam kegelen. Uit verveling, uit frustratie of gewoon omdat er weer iemand iets dwaas zei.

1. Toen de aflevering al meteen begon met een nog steeds gebroken Heikki

Op de tonen van ‘Like Lovers Do’ van de Gentse singer-songwriter The Bony King of Nowhere – lekker symbolisch enzo – worden Milou en Jietse boven Heikki’s peinzende hoofd gefotoshopt. Vorige aflevering was al zwaar genoeg voor die jongen, montageploeg. En we vertelden jullie al waarom we Heikki tegen onze gilet wilden trekken. Laat hem deze aflevering alsjeblieft íéts gelukkiger zijn.

2. Toen bleek dat drie van de acht kandidaten miraculeus op hetzelfde moment een nachtmerrie hadden, die dan ook nog eens belachelijk dramatisch in beeld gebracht werd

We begrijpen dat dit seizoen niet erg spannend is en dat de makers er alles aan willen doen om de boel een beetje op te hitsen, maar dit gaat zo’n zeven bruggen te ver.

Niet alleen Milou, maar ook Sidney had een nachtmerrie.

En ze zijn niet alleen want ook trieste Heikki had geen al te aangename droom.

Vervolgens worden de nachtmerries prachtig in beeld gebracht, begeleid door onheilspellende muziek. Zo flitste onderstaand beeld voorbij toen Sidney zei dat zijn nachtmerrie begon met een molen. Wat later volgde er ook een flashforward naar het kampvuur toen de arme stakker vertelde dat hij droomde dat Demi vond dat hij veranderd was. Die jongen had vannacht gewoon een visioen. Fantastisch!

Heikki had een iets apartere droom. Hij droomde dat hij de liefde met ons Milou bedreef aan het zwembad terwijl alle geilende verleiders erop stonden te kijken. En ook die nachtmerrie wist de montageploeg prachtig in beeld te brengen.

4. Telkens Jaimy in beeld kwam

Bij dit puntje hoort geen specifiek moment. Elke keer dat de verleider zijn mond opent, weten we dat hij weer complete onwaarheden zal verkondigen.

5. Toen bleek dat het béétje spanning waar vorige week naartoe gewerkt werd, deze week gewoon de kop weer ingedrukt wordt

Milou leek vorige week bijna gevoelens te krijgen voor Jietse, maar de verleider kan haar na hun date plots niet meer al te veel boeien. Niet goed voor de kijkcijfers!

6. Het moment waarop Sidney zichzelf leek te omschrijven, maar het eigenlijk over verleider Jaimy had die hem ‘lelijk’ noemde

Tja, dan weet ie ook eens hoe het voelt…

En toen voelden we bij Sidney de onweerstaanbare drang opkomen om Vlaanderen en Nederland ervan te overtuigen dat hij wél knap is. Anders zouden ze hem toch niet gecast hebben voor ‘Temptation Island’, zeker? We willen niemand beledigen, maar we vrezen dat het vrij duidelijk is dat de deelnemende koppels niet op basis van hun oogverblindende schoonheid geselecteerd werden.

We vinden het sterk dat Sidney ter compensatie niet over zijn ‘dikke lul’ begint te stoefen nadat zijn ego een deukje kreeg. O, wacht…

7. Toen Laura haar pijnlijke kampvuurbeelden te zien kreeg en gewoon (alweer) deed alsof er geen vuiltje aan de lucht was

Je vriend die op televisie zegt dat jij niet zijn temptation bent en dat hij niet op je uiterlijk, maar op je innerlijk viel… Het zal je maar overkomen. Laura hield echter haar standaardkampvuurgrijns om haar lippen.

Na de beelden bleef het zo’n zeven seconden verdacht stil.

En zoals we vreesden, was Laura in die zeven seconden haar verdedigende speech aan het voorbereiden.

8. Toen Heikki zijn niet al te fraaie kampvuurbeelden te zien kreeg en óók iets te positief reageerde

Daarop was te zien hoe Milou de billen van haar lijf twerkte. Nochtans was zowat de enige regel die het koppel opstelde, dat Milou niet mocht twerken. Maar Heikki probeert het glas halfvol te zien…

9. Ook Milous reactie op haar kampvuurbeelden bracht vrijdagavond het welzijn van onze televisie in gevaar

Zij twerkt erop los en polst bij een verleider hoe hun ‘relatie’ voortgezet zou kunnen worden na ‘Temptation Island’, maar interpreteert één dubbelzinnig beeld van haar Heikki meteen desastreus.

10. Toen Rodanya als een klein kind haar (zelfgezochte) jaloezie uitte

Via een videoboodschap liet Rodanya haar doodbrave Morgan weten dat hij de temptation moest aangaan. De brave vogel gehoorzaamt, maar krijgt meteen het deksel op de neus. Zelfs met een waterpistool op een verleidster mikken, kan voor de krullenbol niet door de beugel. Be careful what you wish for, zeggen ze dan.

11. That awkward moment when… het leek dat Roger zijn eigen vriendin aan het beschrijven was

Maar hij heeft het in feite over ‘stille’ verleidster Hung. Is Laura dan een meisje met ‘sfeer in zich’, Roger? Nou.

12. Het moment waarop de verleidsters zichzelf schouderklopjes begonnen te geven

Tja, als je gecast wordt als verleidster voor ‘Temptation Island’, maar niemand weet te verleiden… Een mens zou voor minder onzeker worden. Dan kan je jezelf maar beter wat oppeppen, zeker?

13. Last but not least: het moment waarop uncle Rick in derde persoon over zichzelf spreekt

Cringe.

Voilà, flikker hem er nu maar uit! Tot volgende week, liefste dramatoeristjes!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.