Home Lifestyle Food YES: The Avocado Bar opent een tweede vestiging in Mechelen

YES: The Avocado Bar opent een tweede vestiging in Mechelen

En we hoeven gelukkig niet lang te wachten op de opening!

avocado
© Irene Kredenets via Unsplash

Goed nieuws voor alle avocadoliefhebbers en Mechelaars onder ons. De stad krijgt namelijk (eindelijk!) een eigen avocadorestaurant, want The Avocado Bar opent er binnenkort een tweede vestiging. We zien je daar!

De laatste jaren hebben verschillende avocadorestaurants de deuren geopend in ons land. Zo heb je The Avocado Show in Brussel, Akuakate in Antwerpen en The Avocado Bar in Leuven. Deze laatste opent bovendien héél binnenkort een tweede locatie en dit keer kozen ze voor de Mechelse binnenstad. Yessss!

Lang hoeven we niet te wachten, want deze vrijdag (!) is het al zover. De tweede vestiging komt in de Huidevetterstraat 7, in de Mechelse food market De Vleeshalle. Zo weet je meteen waar je dit weekend moet zijn!

In The Avocado Bar kan je terecht voor elke maaltijd van de dag. Zo kan je er ontbijten, lunchen én dineren. Op de kaart staan verschillende gerechten zoals bijvoorbeeld boterhammen, maar je kan er ook bagels, slaatjes en verschillende bowls bestellen. Die met rijst, zalm en mango is trouwens helemaal goedgekeurd! Redactrice Sandie speelde namelijk al een keer voor proefkonijn in hun vestiging in Leuven. Deze is tijdens de zomermaanden gesloten, maar gaat in september opnieuw open wanneer alle studenten terugkeren naar de studentenstad.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.