Home Lifestyle ‘Temptation’ Mezdi in ziekenhuis na zwaar verkeersongeluk

‘Temptation’ Mezdi in ziekenhuis na zwaar verkeersongeluk

De ex van Daniëlle zou nog niet bij bewustzijn zijn.

Mezdi, die met zijn toenmalige vriendin Daniëlle meedeed als een van de koppels in het vorige seizoen van ‘Temptation Island’, ligt momenteel in het ziekenhuis. Hij kwam gisteren zwaar ten val met zijn motor en werd met spoed geopereerd.

Het was al geweten dat Mezdi van snelheid houdt. Zo filmde hij zichzelf eerder dit jaar toen hij met zijn bolide verschillende andere auto’s voorbijscheurde op de pechstrook. De politie trok – volledig terecht – zijn rijbewijs in én Mezdi moest verplicht een meerdaagse verkeerscursus volgen. Het grapje kostte hem ongetwijfeld een pak geld.

Traumahelikopter

Gisteravond was de Nederlander betrokken in een ongeval. Hij botste in Heerenveen met zijn motor tegen een auto. Hij werd door de klap in de lucht geslingerd en belandde enkele meters verder in de sloot. Mezdi werd met een traumahelikopter met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

View this post on Instagram

hit the gas, boosting my adrenaline

A post shared by Mezdi (@mezdi) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zijn ex-vriendin Daniëlle liet aan Shownieuws weten dat hij geopereerd werd aan zijn been, maar wel buiten levensgevaar is. Hij is nog niet bij bewustzijn. Ook de wagen die betrokken was bij het ongeval, raakte zwaar beschadigd. Over de toestand van de bestuurder is niks bekend.

De politie onderzoekt de zaak, maar maakte de oorzaak van het ongeval nog niet bekend. Op Instagram wordt ondertussen een hevige discussie gevoerd tussen fans, die meeleven met Mezdi, en zijn tegenstanders, die hem verwijten waarschijnlijk weer te snel te hebben gereden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.