Home Lifestyle VERRASSEND: ‘Temptation’ Mezdi gaat voor muziekcarrière

VERRASSEND: ‘Temptation’ Mezdi gaat voor muziekcarrière

Samen met een ex-'Oh Oh Cherso'-deelnemer werkt hij aan zijn eerste nummer.

© Instagram: @mezdi

‘Temptation Island’-gezicht Mezdi lijkt plots een muziekcarrière te aspireren. Tijdens zijn eerste stappen in de muziekwereld laat hij zich begeleiden door een oude bekende…

Nu het ‘Temptation Island’-avontuur en daarmee ook zijn vriendin Daniëlle verleden tijd zijn, slaat Mezdi plots een andere weg in. Als we het Instagramprofiel van collega-realityster Matsoe Matsoe mogen geloven, brengen de twee binnenkort hun eerste nummer uit. ‘Stop, Load, Play! Nieuwe track is Loading! CHEATCODE!!’, schrijft de ex-‘Oh Oh Cherso’-deelnemer onder zijn recentste Instagramfoto, waarin hij Mezdi tagde.

Matsoe Matsoe, of Joey Spaan, ken je misschien nog van ‘Oh Oh Cherso’, een al even geweldig realityprogramma als ‘Temptation Island’ dat in 2010 te bekijken was op het toenmalige 2BE. Deelnemer Matsoe Matsoe werkt nu als dj en lijkt dus plots met Mezdi in zee te gaan. Wat Mezdi precies gaat doen in het nummer, is nog niet geweten. Zingen? Rappen? Een tamboerijn bespelen? Wij zijn alvast heel erg benieuwd!

Tekst: Annelin Marien

Meer ‘Temptation Island’-nieuws? Hierzo!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.