Home Lifestyle ‘Temptation’ Mezdi is zijn rijbewijs kwijt na roekeloos rijgedrag

‘Temptation’ Mezdi is zijn rijbewijs kwijt na roekeloos rijgedrag

De Nederlandse politie is niet mild voor hem.

Vorige maand filmde ‘Temptation Island’-kandidaat Mezdi zichzelf terwijl hij over de Nederlandse snelweg scheurde en verschillende auto’s langs rechts inhaalde. Maar dat machogedrag komt hem nu duur te staan, want de Nederlander moet zijn rijbewijs inleveren én een verplichte cursus volgen. Wie is hier nu koekerond?

TemptationMezdi ging vorige maand live op Instagram terwijl hij in de auto zat. Niets bijzonders, zou je denken. Maar de Nederlander filmde zichzelf achter het stuur terwijl hij levensgevaarlijke toeren uithaalde in het verkeer. Zo scheurde hij vliegensvlug over de snelweg en stak hij verschillende auto’s voorbij langs de pechstrook. De politie kon niet lachen met de video en startte een onderzoek.

Verschillende boetes

Dat onderzoek is nu afgelopen en via een bericht op Twitter laat de Nederlandse politie de definitieve uitspraak weten. Zonder Mezdi’s naam te noemen, weten we allemaal welke straf er boven het hoofd van de ‘Temptation’-deelnemer hangt.

Samengevat: Mezdi moet zijn rijbewijs inleveren, verschillende boetes betalen en verplicht een cursus volgen die hij ook zelf moet bekostigen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.