Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De Nederlandse politie is niet mild voor hem.

‘Temptation’ Mezdi is zijn rijbewijs kwijt na roekeloos rijgedrag

Vorige maand filmde ‘Temptation Island’-kandidaat Mezdi zichzelf terwijl hij over de Nederlandse snelweg scheurde en verschillende auto’s langs rechts inhaalde. Maar dat machogedrag komt hem nu duur te staan, want de Nederlander moet zijn rijbewijs inleveren én een verplichte cursus volgen. Wie is hier nu koekerond?


TemptationMezdi ging vorige maand live op Instagram terwijl hij in de auto zat. Niets bijzonders, zou je denken. Maar de Nederlander filmde zichzelf achter het stuur terwijl hij levensgevaarlijke toeren uithaalde in het verkeer. Zo scheurde hij vliegensvlug over de snelweg en stak hij verschillende auto’s voorbij langs de pechstrook. De politie kon niet lachen met de video en startte een onderzoek.

Verschillende boetes


Dat onderzoek is nu afgelopen en via een bericht op Twitter laat de Nederlandse politie de definitieve uitspraak weten. Zonder Mezdi’s naam te noemen, weten we allemaal welke straf er boven het hoofd van de ‘Temptation’-deelnemer hangt.

Samengevat: Mezdi moet zijn rijbewijs inleveren, verschillende boetes betalen en verplicht een cursus volgen die hij ook zelf moet bekostigen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '