Home Lifestyle Body TEMPTATION ISLAND: verleider Fabrizio laat zijn wallen opvullen

TEMPTATION ISLAND: verleider Fabrizio laat zijn wallen opvullen

Hij bracht samen met Pommeline een bezoekje aan de plastisch chirurg.

YouTube

Fabrizio bracht onlangs een bezoekje aan de plastisch chirurg, samen met zijn vriendin Pommeline. De verleider van ‘Temptation Island’ was niet tevreden met de wallen onder zijn ogen en liet deze professioneel opvullen met fillers. ‘Ik vind dat ik er nu veel beter uitzie’, aldus Fabrizio.

In hun vorige blog had Fabrizio al aangekondigd dat hij net als zijn nieuwe vriendin Pommeline niet vies is van plastische chirurgie. De verleider heeft complexen over zijn neus en hij is ook niet tevreden met de grote wallen onder zijn ogen. ‘Vooral tegen de avond heb ik heel vermoeide ogen en dan valt het echt wel op’, aldus Fabrizio. Dat laatste liet hij onlangs wegwerken bij plastisch chirurg Diana Gabriels.

Bang hartje

In de laatste nieuwe vlog van Pommeline krijgen we te zien hoe de behandeling precies in zijn werk gaat. ‘Ik heb wallen en ik slaap nochtans veel,’ zegt Fabrizio, ‘zo’n 7 à 8 uur per dag.’ De ‘kleurplaat’ ziet er stoer uit, maar hij gaat toch met een bang hartje op bezoek bij de dokter. De dokter legt uit dat de wallen het gevolg zijn van volumeverlies in zijn gezicht, waardoor zijn huid wat begint af te zakken en hij onder zijn ogen een ingedeukt vlak krijgt.

Zenuwen

‘Ik ben kletsnat van de zenuwen‘, vertelt Fabrizio vlak voor de ingreep. ‘Ik ga niet meer van die zetel af komen.’ Gelukkig duurde de ingreep niet lang en na een paar prikjes was de verleider een nieuwe man. ‘Top! Ik zie er al een pak gezonder uit’, aldus Fabrizio. Ook Pommeline is tevreden met het resultaat: ‘Mooi hé!’ zegt de blondine.

Neuscorrectie

‘Het is misschien gay dat ik dit liet doen’, vertelt Fabrizio achteraf. Maar Pommeline gaat daar niet mee akkoord en vindt het goed dat hij het taboe doorbreekt dat mannen niet aan zichzelf mogen laten werken. ‘Ik vind dat ik er beter uitzie’, aldus Fabrizio. Het zal niet bij deze ene ingreep blijven, want hij gaat ook een neuscorrectie laten uitvoeren bij Diana. Iets waar hij al lang naar uitkijkt, maar waar hij ook de nodige schrik voor heeft. ‘Misschien gaat het helemaal verkeerd en loop ik de rest van mijn leven rond met een Michael Jackson-neus‘, zegt de tatoeëerder lachend.

Bilimplantaten

Ook voor Pommeline was het trouwens een vruchtbaar bezoek, want naast het ondersteunen van haar vriendje koos ze zelf implantaten voor in haar billen. Ze liet eerder al een lipofilling uitvoeren, waarbij ze haar eigen lichaamsvet in haar achterwerk staken, en is tevreden met dat resultaat, maar toch wil ze nog een tweede ingreep aan haar poep. ‘De vorm is er, maar ik wil een bolletje‘, zegt Pommeline. ‘Ik vind grote billen gewoon heel mooi bij een vrouw.’ Zij gaat op 22 juni onder het mes.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: