Home celebs ‘Temptation’ Pommeline: ‘Merijn domineerde mij. In mijn relatie met Fabrizio mag ik...

‘Temptation’ Pommeline: ‘Merijn domineerde mij. In mijn relatie met Fabrizio mag ik alles.’

'Temptation Island'-verleiders Pommeline en Fabrizio bevestigen dat ze een koppel zijn, met enkele sneren naar Merijn erbij.

Pommeline
© Instagram @fabrizio_tzinaridis

Niemand die er nog aan twijfelde, maar het is officieel: Pommeline en Fabrizio zijn een koppel. Dat kondigen ze aan op de cover van Dag Allemaal, met een sneer naar Pommelines ex Merijn.

Het contract dat ‘Temptation Island’-kandidaten oplegt te zwijgen over hun huidig liefdesleven loopt nog tot na de allerlaatste aflevering, die pas op donderdag 3 mei te zien is. Maar verleider Fabrizio kreeg van VIJF uitzonderlijk de toestemming om het in een interview met Dag Allemaal te hebben over zijn prille relatie met Pommeline, de verleidster die vorig jaar de Nederlandse Merijn stal van Lisa.

Na iets meer dan een jaar zetten Pom en Merijn in februari een punt achter hun relatie, waarna al snel het gerucht ging dat de blondine haar vriend verliet voor haar baas Fabrizio. De vloggende cosmetisch chirurg Diana Gabriëls gooide namelijk een video online waarin Pommeline huilend naar ‘Temptation Island’ kijkt omdat ze ‘t moeilijk heeft Fabrizio zo te zien omwille van haar gevoelens voor hem. Merijn gooide nog wat olie op het vuur door Fabrizio ‘een respectloze klootzak’ en Pommeline ‘een bedriegster’ te noemen. ‘Maar ik heb Merijn niet bedrogen!’, zegt de ex-verleidster nu.

Dominante Merijn

Pommeline kreeg al tijdens haar relatie met Merijn gevoelens voor Fabrizio, maar was daar altijd eerlijk over, zegt ze. ‘Gaandeweg, door samen te werken met Fabrizio, zijn mijn gevoelens beginnen groeien. Ik zie Fabrizio elke dag, en eerlijk: bij hem kan ik echt mezelf zijn, meer dan bij Merijn. Fabrizio is trouwens wel meer mijn type dan Merijn.’

Zichzelf zijn, dat kon bij Merijn blijkbaar niet altijd. De Nederlander legde zijn vriendin enkele regels op. ‘Ik mocht mijn haar niet in een andere kleur verven, mocht geen tatoeages laten zetten op mijn rug of benen, m’n lippen niet laten opspuiten…’ Toen Pommeline samen met haar mama voor het programma ‘Zo Man Zo Vrouw’ een make-over kreeg van Jani Kazaltzis en die haar haren grijs wilde kleuren, ontstond daarover een snoeiharde ruzie met Merijn. ‘En toen ik voor het eerst m’n lippen liet vergroten, was het ook van dat. Mijn onderhoudsbeurt achteraf heb ik gewoon achter z’n rug gedaan. Met nóg meer ruzie tot gevolg’, vertelt ze. ‘Hoe graag ik die jongen ook zag, na een tijd stel je je wel vragen bij dat dominante gedrag. Het is toch míjn lijf?’, besluit Pommeline.

Ik mocht van Merijn mijn haar niet in een andere kleur verven, mocht geen tatoeages laten zetten op mijn rug of benen, m’n lippen niet laten opspuiten…

Maar het was vooral Merijns gebrek aan toekomstvisie en ambitie die Pommeline begon te storen. ‘Ik werk elke dag kéihard en combineerde vorig jaar zelfs nog twee jobs. En Merijn? Die werkt niet. Behalve in het weekend als dj. Dat dj-bestaan blijft niet duren, hè. Ik miste vooral zijn ambitie om iets te bereik in het leven’, aldus Pommeline.

Kinderachtig

Merijns reactie op de breuk noemen Pommeline en Fabrizio kinderachtig. Merijn is volgens hen niet het bedrogen schaap dat hij speelt. ‘De laatste drie weken van onze relatie had ik al laten voelen dat het niet meer ging. Ik heb hem zelfs letterlijk gezegd dat ik gevoelens had voor Fabrizio. Dus hij moet niet doen uitschijnen dat hij het allemaal via die video (van Diana Gabriëls, red.) moest vernemen’, vertelt Pommeline.

Fabrizio valt evenmin iets kwalijk te nemen, vindt hij. ‘Pommeline zat in een relatie, hè. In zo’n geval zet ik even de rem op mijn mogelijke gevoelens, uit respect voor haar en haar jongen. Ik ga niet flirten wanneer ik weet dat een meisje een vriend heeft’, zegt de verleider.

Nochtans is het wel vooral de Limburger die het te verduren krijgt. Merijn begon enkele weken geleden YouTube-video’s te posten waarin hij samen met een bekend persoon een nabespreking over de nieuwe aflevering van ‘Temptation Island’ houdt. Daarin noemde hij Fabrizio niet alleen een klootzak, hij riep Mezdi – de vriend van Daniëlle, de Nederlandse die Fabrizio probeert te verleiden in ‘Temptation Island’ – ook op om hem te bellen als hij Fabrizio samen in elkaar wil slaan. ‘Ach, ik trek het mij niet aan. Laat hem maar doen. Pas op, ergens begrijp ik hem wel. Het is logisch dat hij nu gefrustreerd is. Maar om dat dan te uiten voor duizenden mensen?’.

Pommeline heeft dan ook absoluut geen contact meer met haar ex. ‘Ik heb ‘m overal geblokkeerd’, zegt ze daarover. Maar de vijandigheid komt vooral van zijn kant, aldus de blondine. ‘Pas op, ik ga niet beweren dat we als vrienden uit elkaar zijn gegaan, maar ik erken tenminste nog dat we ook veel mooie momenten kenden. Ik vind het niet nodig om hem zwart te maken. Net daarom vind ik het zo jammer dat hij dat wél doet.’ We wachten in spanning op het antwoord van Merijn. In zijn volgende ‘Temptation Island’-nabespreking, misschien?

Meer ‘Temptation Island’-nieuws lees je hier!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.