Home Lifestyle Televisietip: Niels Destadsbader vuurt persoonlijke vragen af op de meisjes van K3

Televisietip: Niels Destadsbader vuurt persoonlijke vragen af op de meisjes van K3

In 'Overal K3' krijgen we de K3'tjes te zien zoals nooit tevoren.

Overal K3
© VTM

In de zomer kondigde VTM al nieuwe plannen met de meisjes van K3 aan, maar nu krijgt het programma eindelijk een naam. In ‘Overal K3’ maakt Niels Destadsbader het gezellig met Hanne, Klaasje en Marthe, en durft hij enkele persoonlijke vragen op tafel te gooien.

Het is bijna Kerstmis en dan zorgt VTM voor extra warme televisieavonden. Zo sluit de zender het jaar af met onder andere ‘Overal K3‘. In deze minireeks stelt Niels Destadsbader dé vragen die door ieders hoofd rondspoken over K3. Hoe is het voor Marthe om in pyjama door het huis van haar baas/toekomstige schoonvader rond te lopen? Kan Klaasje goed aarden in Vlaanderen? En hoe zenuwachtig was Hanne voor haar eerste filmkus? De meisjes geven keer op keer eerlijk antwoord. Kortom: openhartiger kan het niet.

Bekende gasten en een verborgen camera

Hanne, Klaasje en Marthe blikken ook terug op hun eerste twee jaar als meisjes van K3, ze dromen luidop van hun toekomst, ze zingen verrassende medleys en ze trekken de straat op voor hun eerste grap met een verborgen camera.

Tijdens hun knusse babbel ontvangt Niels ook enkele bekende gezichten die een bijzondere band hebben met K3. Niemand minder dan Sven De Ridder, Miguel Wiels en uiteraard ook Gert Verhulst passeren de revue.

‘Overal K3’ is op 21 en 28 december te zien op VTM.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.