Home celebs Time flies: de nieuwe K3’tjes vieren vandaag al hun tweede verjaardag

Time flies: de nieuwe K3’tjes vieren vandaag al hun tweede verjaardag

Wij verzamelden hun leukste momenten!

K3
© VTM

Exact twee jaar geleden werd de nieuwe K3 geboren. Het leven van Hanne, Klaasje en Marthe veranderde vanaf dat moment compleet. Het trio heeft ondertussen al veel bereikt en speciaal voor hun tweede verjaardag verzamelden wij hun allerleukste momenten. Congrats, girls!

‘K3 zoekt K3’

Hanne, Klaasje en Marthe maakten twee jaar geleden een sprong in het onbekende. Samen met duizenden andere meisjes wilden ze één ding: een nieuw K3‘tje worden. In het programma ‘K3 zoekt K3′ konden we de zoektocht op de voet volgen. En ook op Instagram deelden ze hun avonturen.

Allemaal super hard bedankt voor alle lieve berichtjes !!! #k3zoektk3 #vtm

A post shared by Marthe De Pillecyn (@marthedep) on

Na vanavond weten heel Vlaanderen en Nederland wie de nieuwe K3 zal zijn. Ik ben heel impulsief aan dit avontuur begonnen, maar heb de tijd van mijn leven gehad. Ik heb op korte tijd zo veel geleerd, zo hard gewerkt en vooral ontzettend hard genoten. Elke dag had ik wel een moment waarop ik dacht "wauw, dat ik dit mag meemaken" en dat zal tijdens de finale niet anders zijn. Lieve mensen, bedankt voor de kans want ook mede dankzij jullie sta ik vanavond in de finale. Bedankt voor jullie geloof in me en bedankt dat ik dit K3-avontuur zo heb mogen beleven. Bedankt aan alle kandidaten, ik had nooit durven dromen om zo'n fijne meisjes naast me te hebben die, ondanks dat we misschien concurrenten zijn, altijd lief zijn geweest. Vanavond vieren we feest, wat de uitslag ook mag zijn! Tot vanavond ❤️❤️❤️

A post shared by HANNE VERBRUGGEN – K3 (@hannecarry__) on

6 november 2015

Op 6 november 2015 was het tijd voor de allerlaatste aflevering van ‘K3 zoekt K3’. We kwamen toen eindelijk te weten welke drie meisjes de opvolgers van Karen, Kristel en Josje werden. En die spannende uitslag staat bij velen nog steeds op het netvlies gebrand.

‘10.000 Luchtballonnen’

Nog voor Klaasje, Hanne en Marthe het goed en wel beseften, moesten ze al opnieuw op het podium kruipen om hun gloednieuwe single ‘10.000 Luchtballonnen‘ te brengen. Vanaf dat moment was de nieuwe K3 een feit!

Afscheidstournee

Daarna doken de meisjes in de studio om hun nieuwe nummers in te zingen. Ze maakten ook verschillende videoclips en al snel moesten ze opnieuw het podium op voor de grote afscheidstournee. Tijdens die tour namen Karen, Kristel en Josje afscheid van hun trouwe fans en gaven ze officieel de fakkel door aan de drie nieuwe dames. De show kende een groot succes bij jong én oud.

December 2015

Het eerste album van de nieuwe K3’tjes ‘10.000 Luchtballonnen’ verkocht als zoete broodjes, want de plaat kreeg vijf keer platina. Applaus! Kan jij de tekst van ‘Jij bent de bom‘ nog steeds meezingen? Wij dagen je uit!

Sinterklaasshow

Nog geen maand na het begin van hun nieuwe leven als K3 stonden de meisjes al op de affiche van ‘De Grote Sinterklaasshow’. Samen met de andere gezichten van Studio 100 mochten ze voor het eerst zingen in het Sportpaleis.

Eigen programma

Tijdens de kerstperiode van 2015 konden de trouwe fans de avonturen van Klaasje, Hanne en Marthe achter de schermen volgen tijdens het programma ‘Dit is K3‘. Al snel kregen de meisjes een tweede programma. In ‘Welkom bij K3‘ kwamen ze terecht in het oude appartement van Karen, Kristel en Josje. Het drietal blikte terug op enkele oude fragmenten en richtte de plek naar eigen smaak in.

Het succes van de meisjes kende maar geen einde, want ook op VTM kregen ze een eigen programma. ‘Wij zijn K3! De droom gaat verder‘ gaf een unieke en volwassen blik in het privéleven van de K3’tjes.

Viktor Verhulst

Marthe hield aan ‘K3 zoekt K3’ niet alleen een toffe job over, maar ze vond er ook de liefde van haar leven. Eind april 2016 maakte ze haar relatie met Viktor ‘zoon van de grote baas’ Verhulst bekend. Love is in the air!

Bedankt iedereen voor de vele lieve berichtjes deze week ☺️ ! Wij zijn super gelukkig ❤️

A post shared by Marthe De Pillecyn (@marthedep) on

‘Ushuaia’

De meisjes blijven knallen, want in juni 2016 lanceerden ze al hun tweede album ‘Ushuaia‘. Deze heerlijke melodie past perfect in een zomers plaatje.

6 november 2016

Een jaar na de beslissende liveshow zijn de meisjes nog steeds even dankbaar voor de verschillende kansen die ze krijgen. Via Instagram willen ze dan ook iedereen bedanken.

Vandaag is het exact 1jaar geleden dat onze droom uitgekomen is. Het jaar is voorbij gevlogen en we hebben zoveel leuke dingen mogen meemaken. Nooit gedacht dat ik zoveel geweldige mensen zou tegenkomen en dat we zo hard gesteund zouden worden door iedereen. Dankzij jullie kunnen wij elke dag opnieuw onze droom beleven en daarom wil ik jullie super hard bedanken! Ook het geweldige team achter ons heeft dit jaar zo hard gewerkt en er telkens voor gezorgd dat wij ons keer op keer weer op ons gemakje voelde! En natuurlijk Hanne en Klaasje die ondertussen als zussen voor mij geworden zijn, jullie zijn toppers en ik ben jullie in dit jaar echt super graag gaan zien!!!! Dankjewel iedereen en hopelijk komen er nog heel veel super leuke jaren bij❤️❤️❤️❤️

A post shared by Marthe De Pillecyn (@marthedep) on

Vlog

Hanne, Klaasje en Marthe hebben een drukke agenda, maar ze willen hun fans niet teleurstellen. Daarom begonnen ze eind januari 2017 met een eigen vlogkanaal op YouTube. Op die manier nemen ze ons mee achter de schermen. Hallo gratis backstagepasjes!

Eigen show

De afscheidstour van de oude en nieuwe K3 was een ongezien succes. Maar in 2017 zijn Klaasje, Hanne en Marthe klaar voor hun eigen show. Samen met Captain Space aka Eugène Van Leemhuyzen namen ze het publiek mee op een muzikale reis doorheen de ruimte.

Wat een zalige tour! Bedankt lieve girls van het k3 ballet. Jullie zijn stuk voor stuk toppers!!

A post shared by HANNE VERBRUGGEN – K3 (@hannecarry__) on

Eigen film

Eigen single: check. Eigen album: check. Eigen televisieprogramma’s: check! Eigen shows: check! De meisjes van K3 kunnen het allemaal afvinken. Alleen een eigen film ontbreekt nog op het lijstje, maar daar komt binnenkort verandering in. Vanaf 13 december verschijnt namelijk hun allereerste film in de bioscoop. Ga jij kijken naar ‘K3 Love Cruise‘?

6 november 2017

Ondertussen zijn we al twee jaar verder en de dames zijn nog steeds on fire. Binnenkort verschijnt hun film in de bioscoop, staan ze opnieuw op het podium voor hun tweede tournee, lanceren ze het nieuwe album ‘Love Cruise‘ en verschijnt er alweer een nieuw programma van hen op ons televisiescherm. Ondertussen kijken Hanne, Klaasje en Marthe met veel plezier terug naar de afgelopen twee jaar. #sisters!

Twee jaar K3 ??? Zo dankbaar dat wij dit met z’n drietjes mogen beleven? #6november #crazygirls❤️

A post shared by Klaasje (@klaasje_meijer) on

2 JAAR ?!!✌???

A post shared by HANNE VERBRUGGEN – K3 (@hannecarry__) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.