Home celebs YAY: K3 krijgt opnieuw een eigen programma op VTM

YAY: K3 krijgt opnieuw een eigen programma op VTM

Iets om naar uit te kijken.

K3
© VTM

Gisteren maakte VTM hun programma’s voor het najaar bekend. Die nieuwe planning ziet er tiptop in orde uit, maar één specifiek programma sprong er voor ons meteen uit. Jawel, de meisjes van K3 verschijnen binnenkort opnieuw op ons televisiescherm.

De droom van Klaasje, Hanne en Marthe duurt ondertussen al twee jaar, maar de drie meisjes beleven nog steeds de tijd van hun leven. Ze treden samen op, dansen uren in dezelfde sportzaal en zo nu en dan staan ze op een filmset. Kortom, het trio kan gewoon alles aan. Daarom vond VTM het hoog tijd worden voor een nieuw programma met K3 in de hoofdrol. Vreugdedansjes zijn toegestaan.

Nieuwe avonturen

In drie unieke specials blikken de meisjes terug op de voorbije maanden en kijken ze naar hun toekomstplannen. Samen met enkele gasten en een vleugje livemuziek zullen ze drie keer op ons televisiescherm verschijnen.

Wanneer we de specials exact mogen verwachten, maakt VTM later bekend. Maar aangezien de nieuwe K3 op 6 november werd geboren, schatten wij rond die periode.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.