Home celebs ZIEN: deze vier ‘K3 zoekt K3’-kandidaten hielden een reünie

ZIEN: deze vier ‘K3 zoekt K3’-kandidaten hielden een reünie

Ze gingen samen kijken naar de musical 'Roodkapje' waarin een andere 'K3 zoekt K3'-finaliste de hoofdrol speelt.

De zoektocht naar drie nieuwe K3‘tjes ligt ondertussen al bijna twee jaar achter ons. Time flies! Maar we herinneren ons het programma nog alsof het gisteren was. Daarom kregen we ook spontaan een glimlach op ons gezicht toen we het kiekje van deze vier dames op Instagram zagen passeren.

Twee jaar geleden zochten Karen, Kristel en Josje drie nieuwe opvolgers voor K3. Het werd een spannende show waarin we een aantal leuke dames beter leerden kennen. Ze werden het gespreksonderwerp nummer één aan de koffiemachine en het doet ons dan ook nog altijd enorm deugd om te zien hoe goed ze nu nog steeds overeen komen.

Reünie

Yep, na bijna twee jaar zijn de zangeressen elkaar nog niet vergeten, want dit weekend spraken Lisa, Klaasje, Nora en Jindra met elkaar af om samen naar de musical ‘Roodkapje‘ te gaan kijken. Daarin speelt hun ‘K3 zoekt K3‘-collega Lauren De Ruyck de hoofdrol en volgens het viertal is het verhaal echt de moeite waard. Zie ze stralen!

Hoe het met Klaasje gaat, weten we allemaal. Maar de andere drie ‘K3 zoekt K3’-kandidaten zijn ook nog altijd on fire. Zo hebben Lisa en Jindra hun eigen single uit en is Nora binnenkort te zien in de film ‘Patser‘. Wij zijn alvast benieuwd of er tijdens die filmpremière ook een reünie zal plaatsvinden.

Roodkapje

Naast Lauren De Ruyck schitteren ook onder meer Jo Hens, Deborah De Ridder en Elke Buyle op het podium. De sprookjesmusical ‘Roodkapje’ is in de herfstvakantie te zien in Antwerpen, Hasselt en Gent, en in de kerstvakantie alleen in Gent. Meer info en tickets kan je hier vinden. Veel kijkplezier!

Op naar het theater! #Roodkapje @musichall_be

A post shared by Lauren De Ruyck (@laurenderuyck) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.