Home celebs Jindra van ‘K3 zoekt K3’ brengt eigen album uit via crowdfunding

Jindra van ‘K3 zoekt K3’ brengt eigen album uit via crowdfunding

Twee dagen voor het verstrijken van de deadline heeft Jindra het benodigde bedrag al ingezameld

Jindra
Instagram: jindravs

Jindra van ‘K3 zoekt K3’ heeft het in de wedstrijd nét niet gehaald, maar de blondine heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. Anderhalf jaar later is ze klaar voor de volgende stap in haar muzikale carrière en wil ze via crowdfunding haar eigen album uitbrengen. Succes, Jindra!

Jindra heeft een engelenstem, maar ze had zelf nog nooit aan eigen nummers gedacht. ‘Toen iemand anderhalf jaar geleden tegen me zei: jij moet eens liedjes gaan schrijven, dacht ik: never gonna happen. Ik heb geen verstand van songwriting, dacht ik’, aldus de blondine op haar crowdfundingpagina.

Eigen nummers

Toch was de nieuwsgierigheid van de blondine gewekt. Nog geen halfuur later stonden de eerste lyrics al op papier en nu – anderhalf jaar later – brengt Jindra haar eigen cd uit. De zoektocht naar de juiste toon was niet makkelijk, maar de ‘K3 zoekt K3’-kandidate heeft zes Nederlandstalige liedjes klaar die elk hun eigen verhaal vertellen.

Een eigen album uitbrengen kost veel geld en daarom heeft Jindra een campagne opgestart via crowdfunding. De blondine heeft natuurlijk zelf geïnvesteerd in haar project, maar om alle kosten (studiotijd, videoclip maken…) te kunnen dekken, heeft ze nog 9500 euro nodig. Wie geld doneert, krijgt daar ook iets voor terug. Geef je vijftien euro? Dan krijg je bijvoorbeeld een downloadlink naar haar allereerste plaat.

Twee dagen voor de deadline van de campagne heeft Jindra het benodigde bedrag al ingezameld en dit dankzij zo’n 181 donateurs. In het filmpje vertelt ze dat ze in september haar album wil uitbrengen, dus fans van de zangeres hoeven gelukkig niet te lang te wachten op haar eerste single.

Lees ook: