Home celebs Het leven na ‘K3 zoekt K3’: Jindra en Lisa werken aan hun...

Het leven na ‘K3 zoekt K3’: Jindra en Lisa werken aan hun solocarrière

Beide dames brengen dit jaar nog een single uit

Instagram: lisamichelsnl
Jindra en Lisa kennen we van het VTM-programma ‘K3 zoekt K3. Ze hadden beide de finale gehaald, maar uiteindelijk gingen Marthe, Hanne en Klaasje met de hoofdprijs lopen. Toch blijven ze niet bij de pakken zitten en ondanks alle harde commentaar werken beide dames momenteel aan een solocarrière.

Een plekje bij K3 hebben ze niet kunnen bemachtigen, maar Jindra en Lisa geven hun droom om zangeres te worden niet op. Zo heeft Lisa gisteren bekendgemaakt dat ze dit najaar haar eerste single uitbrengt. Daarnaast heeft de brunette haar eigen YouTube-kanaal, zingt ze bij De Bende en was ze onlangs te zien in het programma ‘Is er Wifi in Tahiti’.
 

Net zoals Lisa werkt ook Jindra aan haar muziekcarrière. Een tijdje geleden heeft de blonde onderstaande foto op Instagram gedeeld. Deze kreeg het onderschrift: ‘Oke vooruit, eventjes werken tussen de vakanties door dan, anders komt er geen single, hé’. Het nummer kreeg de titel ‘You’ en kon je al eerder beluisteren tijdens de marathonradio op MNM. Fans van de zangeres moeten niet meer lang wachten, want de single komt deze zomer nog uit.
 

De blondine had het tijdens ‘K3 zoekt K3’ niet gemakkelijk. Ondanks haar finaleplaats kreeg ze elke dag gemene commentaar op sociale media en kreeg ze zelfs verschillende haatmails. Ondanks alle negatieve reacties blijft Jindra gewoon doorzetten en daar moet je haar toch voor bewonderen. 


Bron: Het Nieuwsblad

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.