Home Lifestyle Televisie OH NO: is het zevende seizoen van ‘Suits’ ook het laatste?

OH NO: is het zevende seizoen van ‘Suits’ ook het laatste?

Deze Instagramfoto's van hoofdrolspelers Patrick J. Adams en Gabriel Macht laten niet veel aan de verbeelding over...

Valt straks het doek over de Amerikaanse advocatenserie ‘Suits‘? Als we Patrick J. Adams (Mike Ross in de reeks) en Gabriel Macht (Harvey Specter) mogen geloven, wel. *cue the tears*

#Finale

Gisteren deelde Patrick J. Adams een panoramafoto tijdens de ‘table read’ op de set van ‘Suits‘, oftewel het moment waarop de volledige cast voor het eerst samen het script doorneemt. De opnames van het tweede deel van het zevende seizoen van de succesreeks (het eerste deel werd reeds uitgezonden) zouden dit najaar nog van start gaan.

Knights of the round table(read) #suits7 #finale

A post shared by Patrick Adams (@halfadams) on

Uiterst links zie je Rick Hoffman (advocaat Louis Litt in de serie), rechts zitten Sarah Rafferty (secretaresse Donna Paulsen) en Gabriel Macht, net als zijn personage Harvey Specter steeds strak in het pak. Maar wat fans van de advocatenreeks pas écht opviel, was de laatste hashtag bij Adams’ foto: #finale.

Vandaag deelde ook Gabriel Macht een foto van op de set en net als zijn ‘Suits’-collega sloot hij het bijschrift af met diezelfde hashtag. Betekent dit dat het zevende seizoen van ‘Suits’ meteen ook het laatste is?

#thisisus in #naturallight @halfadams @antoncropper @genefklein @rebeccarittenhouse #iphonex #suits #716 #tableread #finale

A post shared by Gabriel Macht (@iamgabrielmacht) on

Geen ‘Suits’ zonder Rachel Zane

Enerzijds zijn wij triest dat er een einde komt aan de advocatenreeks die zich afspeelt in New York, maar wordt opgenomen in Toronto. Anderzijds zijn we stiekem ook opgelucht.

Vorige maand raakte namelijk bekend dat Meghan Markle, die de rol van advocate Rachel Zane vertolkt, klaar was met de serie en haar acteercarrière wil inruilen voor een leven als ‘full-time royal’ aan de zijde van haar vriendje, de Britse prins Harry. En zeg nu zelf, wat is ‘Suits’ zonder Rachel Zane?

De eerste vijf seizoenen van ‘Suits’ zijn te bekijken op Netflix.

Nog meer televisienieuws: