Home Lifestyle ZIEN: zo reageerde Twitter op de laatste aflevering van ‘Spitsbroers’

ZIEN: zo reageerde Twitter op de laatste aflevering van ‘Spitsbroers’

Wij willen een vervolg!

Gisteren kwam er een einde aan het tweede seizoen van ‘Spitsbroers‘. De laatste aflevering zat vol emotionele wendingen, dus we slingerden van puur verdriet naar glimlach. Wij doen alvast een schietgebedje voor een derde seizoen, en we zijn blijkbaar niet de enigen die hopen op een vervolg…

Broederliefde?

De tiende aflevering begon al meteen met een ‘mooi’ gebaar. Dennis en Alan Moerman raakten betrokken bij een verkeersongeval. Voetballer Dennis zat achter het stuur, maar hij had te veel gedronken en zijn rijbewijs was bovendien al ingetrokken. Als de politie dat te weten kwam, kon hij zijn transfer naar Arsenal FC wel vergeten. Alan sprong voor zijn broer in de bres en vertelde aan de politie dat hij achter het stuur zat. Problem solved, dachten ze…

De vrouw van de andere wagen overleed namelijk aan haar verwondingen. Het ongeval werd dus verder onderzocht. Na heel wat gedoe vliegt Alan terug de gevangenis in. Hallo, Dennis? Waar is die broederliefde deze keer gebleven?

Hartverwarmend einde

Zes maanden na het ongeval zit Dennis aan de andere kant van het water. Maar hij blijkt bij Arsenal FC niet aan de bak te komen, want er is een nieuwe speler die hem overtreft. Dennis krijgt zelfs geen plek op de bank. Ach ja, karma is a bitch.

Alan kreeg na het ongeval opnieuw een ticket naar de gevangenis, maar gelukkig lacht het leven hem na een halfjaar opnieuw toe. Zijn vrienden, ouders én vriendin staan hem op te wachten bij zijn vrijlating. En wat blijkt? Nina is zwanger. Cute!

Derde seizoen

Niet alleen wij hopen op een derde seizoen, ook op Twitter smeekt iedereen naar een vervolg. Dus lieve Kristof Hoefkens, wij hopen dat je nog bruist van de inspiratie. En als het van ons afhangt, mag je in het volgende (mogelijke) seizoen wel vaker in beeld komen. Fingers crossed!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.