Home celebs NOOO: stopt Meghan Markle binnenkort officieel met acteren en dus ook met...

NOOO: stopt Meghan Markle binnenkort officieel met acteren en dus ook met ‘Suits’?

De 36-jarige actrice zou zich volledig willen gaan focussen op haar leven als royalty.

De geruchten deden al langer de ronde, maar nu zou het ‘voor echt’ zijn: Meghan Markle (36) zou het acteren vaarwel zeggen om zich te focussen op haar leven als royalty. Bye bye, Rachel Zane!

De 36-jarige Markle zou volgende maand haar laatste scènes op de set van ‘Suits’ draaien nadat ze haar bazen eerder had verteld dat ze klaar was met de tv-reeks en met acteren in het algemeen. Het ziet ernaar uit dat de Amerikaanse actrice zich volop aan het voorbereiden is om een ‘full-time royal’ te worden.

‘Harry en Meghan zullen hun verloving aankondigen rond Kerstmis’

‘Meghan weet dat ze niet echt kan acteren en tegelijkertijd een prinses kan zijn, maar ze is blij haar acteercarrière op te geven om bij Harry te kunnen zijn’, verklapte een bron aan The Daily Star.

Meghan weet dat ze niet kan acteren en tegelijkertijd een prinses kan zijn.

Ze geniet heel erg van haar liefdadigheidswerk voor Unicef en wil haar verplichtingen in het kader van het goede doel graag verder uitbreiden eens ze een full-time royal wordt.’ Volgens diezelfde insider zouden Markle en de Britse prins Harry (33) hun verloving aankondigen rond Kerstmis.

Gespot in Londen mét chauffeur (net als Kate pre-verloving)

Geruchten dat de ‘Suits’-ster, die in de serie advocate Rachel Zane portretteert, zou stoppen met acteren, deden al langer de ronde. Zo zou Markle – op onderstaande foto naast tegenspeler Patrick J. Adams geen contract hebben getekend voor een nieuw seizoen en zou ze de scriptschrijvers hebben gevraagd haar uit de reeks te schrijven.

‘Meghan vond het fantastisch om Rachel te spelen en ze weet dat ze heel veel te danken heeft aan ‘Suits’’, aldus een bron aan The Sun. ‘Maar Harry kan niet naar Toronto (de Canadese stad waar ‘Suits wordt opgenomen) verhuizen, dus zij zal uiteindelijk in Londen moeten komen wonen als ze samen willen zijn.’

Al zou de Britse prins maar al te goed beseffen wat Markle voor hem opoffert. ‘Haar beslissing om de grootste rol in haar carrière op te geven, betekent ontzettend veel voor Harry.’

Haar beslissing om de grootste rol in haar carrière op te geven, betekent ontzettend veel voor Harry.

Volgens verschillende media zou Harry Meghan reeds in augustus ten huwelijk hebben gevraagd tijdens hun reis door Botswana, maar wilden ze het nieuws privé houden zodat het de twintigste verjaardag van de dood van Harry’s moeder, prinses Diana, niet zou overschaduwen.

Vorige week stond Groot-Brittannië in rep en roer nadat Markle in Londen werd gespot in een zwarte Volkswagen met chauffeur. Niets bijzonders zou je denken, ware het niet dat Kate Middleton in 2010 ook in een gesponsorde auto met chauffeur werd gezien. Enkele weken later kondigden Kate en Harry’s broer William hun verloving aan. Wij kunnen die wedding bells al horen luiden!

Lees ook: