Home Lifestyle Televisie HOERA: Netflix lost eerste trailer voor zesde en laatste seizoen van ‘House...

HOERA: Netflix lost eerste trailer voor zesde en laatste seizoen van ‘House of Cards’

En er wordt verklapt wanneer we Claire en co. opnieuw op ons scherm mogen verwachten!

Netflix via Youtube

Sidder en beef, want de Underwoods zijn terug! Althans Claire (Robin Wright), want in de eerste trailer van het zesde en laatste seizoen van ‘House of Cards’ die Netflix net loste, is er van Frank – aka Kevin Spacey – geen spoor.

Dat Kevin Spacey (58) er bij Netflix gelegen heeft, wisten we al langer. Begin december maakte het streamingplatform bekend nog een laatste seizoen van ‘House of Cards‘ uit te brengen, maar dan zonder hoofdpersonage Frank Underwood.

Voor wie de afgelopen maanden onder een steen leefde: nadat in oktober aan het licht kwam dat filmmagnaat Harvey Weinstein jarenlang verschillende actrices in Hollywood seksueel had geïntimideerd en misbruikt, vonden tientallen (!) mannen en vrouwen de moed om met een soortgelijk verhaal naar buiten te komen over Spacey.

‘We’re just getting started’

Het mag dan ook niet verbazen dat er in de eerste trailer van het zesde seizoen van de succesreeks geen spoor is van Frank Underwood. Met de dreigende – en enige – zin in de trailer We’re just getting started’, mag het duidelijk zijn: Claire Underwood, gespeeld door Robin Wright (51), heeft de fakkel van haar echtgenoot overgenomen en is nu aan zet in het Witte Huis.

Netflix onthulde naast onderstaande trailer van amper 45 seconden ook ein-de-lijk wanneer het slotseizoen van start gaat: herfst 2018.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hello, Diane & Greg!

Eerder werd al bekendgemaakt dat Wright in het zesde seizoen van ‘House of Cards’ het gezelschap zou krijgen van twee Hollywoodveteranen: Diane Lane (53) en Greg Kinnear (54). Behalve het feit dat de twee broer en zus zullen spelen, wil Netflix nog niets kwijt over de nieuwe personages.

Hoe Spacey exact uit de serie zal worden geschreven, is nog niet geweten. Hoogstwaarschijnlijk zal zijn personage Frank Underwood sterven, aangezien de serie gebaseerd is op de gelijknamige boekenreeks, waarin de Amerikaanse president het loodje legt.

Nog meer televisienieuws: